KarolinaDD
Fanka BB :)
Mąż kupił wczoraj świeczkę o takim idealnie świątecznym zapachu
synuś właśnie spi, a ja sobie zaparzyłam zimowa herbatę w świątecznym kubku i wcinam mandarynki… omg.
mam ochote puścić świąteczne piosenki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kumulacja tych wszystkich zapachów o których piszesz zaprowadziłaby mnie tylko w jedno miejsce, mało świąteczne XDMąż kupił wczoraj świeczkę o takim idealnie świątecznym zapachusynuś właśnie spi, a ja sobie zaparzyłam zimowa herbatę w świątecznym kubku i wcinam mandarynki… omg.
![]()
Ciesz się tym, że czujesz się lepiej i to wykorzystaj. Ja codziennie czuje się fatalnie... Wymioty i mdłości mnie dobijają. Wczoraj praktycznie każdy posiłek wylądował w WC...Nie wiem jak ja przeżyje ten październik.
Trzymaj się i bądź dobrej myśli, niepotrzebny stres też nie jest dobry dla was
Ja tak mam i też nie wiem jak sobie z tym radzić. Cały czas nachodzą mnie jakieś czarne myśliczekam na kolejną wizyte i badania prenatalne może wtedy się uspokoje jak bede wiedzieć że wszystko jest ok
![]()
Dzieki dziewczyny, no zajac glowe probuje, ale niestety jestem teraz na etapie poprzedniego niepowodzenia i ciezko jest tak… juz chyba wolalabym sie zle czuc… chociaz to tez nie jest gwarancja…Zajmij czyms glowe. Poczytaj ksiazke, poogladaj odmozdzajace seriale. Nie mysl za duzo bo to nie pomaga. Lepiej zajac czyms mysli a niech wszystko toczy sie swoim biegiem. Bedzie dobrze :-))
Ja wlasnie obczajalam uzywki tego zielonego pasa na allegro insafe bodajrze i nad nim sie pochyle bo te materialowe nie przemawiaja do mnie zwlaszcza ze czasami jestem pasazer czasami prowadze i za duzo przepinania![]()
ja tez nie mogę się doczekać świat, szczególnie ze będziemy spędzać je w nowym domuMąż kupił wczoraj świeczkę o takim idealnie świątecznym zapachusynuś właśnie spi, a ja sobie zaparzyłam zimowa herbatę w świątecznym kubku i wcinam mandarynki… omg.
![]()
po tym całym obżarstwie to chyba bardzo świąteczne miejsceKumulacja tych wszystkich zapachów o których piszesz zaprowadziłaby mnie tylko w jedno miejsce, mało świąteczne XD![]()
który tydzień u CiebieDzieki dziewczyny, no zajac glowe probuje, ale niestety jestem teraz na etapie poprzedniego niepowodzenia i ciezko jest tak… juz chyba wolalabym sie zle czuc… chociaz to tez nie jest gwarancja…
Staram sie byc dobrej mysli![]()
Kumulacja tych wszystkich zapachów o których piszesz zaprowadziłaby mnie tylko w jedno miejsce, mało świąteczne XD![]()
Z tym insafe trzeba zwrócić uwagę, że go się przekłada pomiędzy siedzeniem i nie w każdym aucie się tak da
Mąż kupił wczoraj świeczkę o takim idealnie świątecznym zapachusynuś właśnie spi, a ja sobie zaparzyłam zimowa herbatę w świątecznym kubku i wcinam mandarynki… omg.
![]()
Dzieki dziewczyny, no zajac glowe probuje, ale niestety jestem teraz na etapie poprzedniego niepowodzenia i ciezko jest tak… juz chyba wolalabym sie zle czuc… chociaz to tez nie jest gwarancja…
Staram sie byc dobrej mysli![]()
ja tez nie mogę się doczekać świat, szczególnie ze będziemy spędzać je w nowym domuale poczekam jeszcze do grudnia
![]()
Miałam na pierwszej wizycie w 7 tyg, Było już serce.A macie już założona kartę ciąży? Mi polozna na założyć dopiero przed następna wizyta to będzie 10 tydzień