gooskaw
Fanka BB :)
Ja też nikomu nie mówiłamtak sobie wymyśliłam, że powiem na święta
ale przecież to będzie już 20 tydz. Więc jednak nie da rady do świąt
![]()
Wciagniesz brzuch a przy kolacji powiesz ze Cie wzdelo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
![]()
![]()
Takie można odnieść wrażenie czytając twoje wypowiedzi i nie odwracaj kota ogonem pisząc że ja coś sugeruje. Nie sądzisz po prostu że nie na miejscu jest pisanie że ciąża mnoga jest wybrykiem natura na forum dla ciężarnych gdzie są kobiety które w takie ciążę zaszły? To tyleCiąża to stan fizjologiczny i ja się do niego odnoszę. Z ciąży mnogiej rodzą się takie same dzieci jak z pojedynczej. Nikt nawet nie sugerował inaczej, oprócz Ciebie.
Może mój dobór słów jest niefortunny ale to nie zmienia faktu że ciąża mnoga nie jest stanem pożądanym dla człowieka, bo człowiek jest zaprogramowany do ciąży pojedynczej i tyle. Nie wiem czego tu się na siłę doszukiwać?
Mam to samoCudowniegratulacje
Możemy sobie przybić piątkęherbata z cytryną jest dla mnie zbawienna choć tęsknię za kawą ale nie dam rady jej pić
![]()
Niby tak, tylko nie wiem kiedy jej powiem. Przyszli dziadkowie i rodzeństwo moje i męża nie wie a gdzie resztaHaha No to teraz musi oddać![]()
![]()
Mam to samo z kawąUfff pomalowalam wlosy, siedze i pije herbatke.
Ostatnio kawa mi nie wchodzi ale za herbatke z cytryna dalabym sie pokroic
U nas dzis od rana kalafior daje o sobie znac bo najpierw zapomnialam kapci do przedszkola z auta wiec jogging na jednej nodze byl a pozniej 3x wracalam do sklepu bo zapominalam co chwile czegos. Uwielbiam ten stan....![]()
U mnie w pracy wie tylko moja bezpośrednia przełożona. Zarząd jeszcze nie. Moja siostra, teściowa i przyjaciółka.U mnie w pracy nie wiedzą. Ba! Nie wiedzą nawet moi rodzice (z którymi widzę się codziennie bo opiekują się moją córeczką) czy teściowie (reakcja teściowej na poprzednią ciążę brzmiała - planowane?). Wie tylko mąż i przyjaciółka najbliższa.
Jestem już po wizyciez dzieciątkiem wszystko dobrze,pięknie się rusza i serce mocno bije
miód na moje oczy
Polip jest ale lekarz zapewniał że sam powinien zniknąć, także mam kontynuować do badań prenatalnych przyjmowanie duphaston
Umówiłam się na 3.11
W pracy wiedzą,a to dlatego że jestem na zwolnieniu i musieli znaleźć zastępstwo za mnie więc menadżerka wiedziała jeszcze przed wizytą u lekarza.
A w domu powiedzieliśmy rodzicom,teściom i mojej siostrzewręczyłam im personalizowane zdrapki,fajna sprawa
No i oczywiście najbliższe koleżanki wiedzą![]()