kasiaa91
Fanka BB :)
Tak, to czuć bardzo wyraźnie.Sama umiesz tak fajnie określić wielkość macicy?
Ale też kończyłam studia medyczne, więc pewnie trochę mi łatwiej (natomiast nie pracuje jako lekarz więc to sama teoria a nie wiedza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, to czuć bardzo wyraźnie.Sama umiesz tak fajnie określić wielkość macicy?
Ja rodziłam na KarowejDziewczyny jest tu któraś z Warszawy? Jak tak to w jakim szpitalu zamierza rodzić?
Rozumiem Cię. Też tak mam. Obecnie w ogóle nie bolą mnie piersi. Do tej pory było różnie, raz bolały, były czerwone, raz mniej raz bardziej.A ja ciagle mysle o tym, ze całkiem przeszedł mi ból piersi…. Gdzies czytałam ze ro zły znaki oczywiście teraz stres, czy rzeczywiście wszystko ok
U mnie wizyta wcześniej nie ma sensu bo serca u mnie się pojawiają dość późno ok 8 tyg więc mam na 9 umówione czyli pojutrze. Wcześniej ani nie miałoby to sensu ani nic by mi to nie dało. Napewno żadnego spokojuTo masz odwrotnie, bo większość z nas szaleje ze stresu przed każda wizyta.ale masz racje, stres czy nie stres i tak nic to nie da. Jak ma być dobrze to będzie i na tej pierwszej wizycie w 10tc, a jak ma być zle to nic nie da chodzenie co tydzień na wizytę
![]()
To bardzo proste jestSama umiesz tak fajnie określić wielkość macicy?
Ja to chyba nie mam w takim razie czucia w palcachU mnie wizyta wcześniej nie ma sensu bo serca u mnie się pojawiają dość późno ok 8 tyg więc mam na 9 umówione czyli pojutrze. Wcześniej ani nie miałoby to sensu ani nic by mi to nie dało. Napewno żadnego spokoju
To bardzo proste jest
Nie rozumiem takiego podejścia.U mnie wizyta wcześniej nie ma sensu bo serca u mnie się pojawiają dość późno ok 8 tyg więc mam na 9 umówione czyli pojutrze. Wcześniej ani nie miałoby to sensu ani nic by mi to nie dało. Napewno żadnego spokoju
To bardzo proste jest
Bardzo polecam czarne Hallsy, serio, mega pomagają!A mnie dziś w końcu dzieci zaraziły. Co polecacie w ciąży na ból gardła? Dodam ogromny ból gardła, ledwo ślinę przełykamdo tego bolą mięśnie, głowa i mi zimno jak to przy przeziębieniu
wiem, że to irracjonalne ale jestem zła na mojego dzieciaka bo mi kaszlał prosto w twarz od kilku dni. Proszę, żeby się odwracał a ten łeb w moja stronę i heja z kaszlem na matkę
![]()
My właśnie na dniach w domu mieliśmy takie przeziębienie i mogę napisać, czym się leczyłam. Gardło psikałam Tantum Verde, napotnie lipa z plasterkami imbiru, miodem i goździkami, przy gorączce powyżej 38 stopni paracetamol, do nosa irygacje. Po dwóch dniach przeszło.A mnie dziś w końcu dzieci zaraziły. Co polecacie w ciąży na ból gardła? Dodam ogromny ból gardła, ledwo ślinę przełykamdo tego bolą mięśnie, głowa i mi zimno jak to przy przeziębieniu
wiem, że to irracjonalne ale jestem zła na mojego dzieciaka bo mi kaszlał prosto w twarz od kilku dni. Proszę, żeby się odwracał a ten łeb w moja stronę i heja z kaszlem na matkę
![]()
Ja jadłam dużo czosnku i cebuliA mnie dziś w końcu dzieci zaraziły. Co polecacie w ciąży na ból gardła? Dodam ogromny ból gardła, ledwo ślinę przełykamdo tego bolą mięśnie, głowa i mi zimno jak to przy przeziębieniu
![]()