Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się wybieram jutro na badania. I też się jej bojęDopiero co zapomniałam o tej toksoplazmozie i wyluzowalam, a tu znowu od wczoraj o niej myśle i się rozczytuje![]()
Ja się jeszcze dłużej postresuje bo do 19.30U mnie wlasnie stres caaaalutki dzien. O 17.45 :-( trzymam kciuki za dobra wizyte :-)
No to zes poszalala z ta godzinaJa się jeszcze dłużej postresuje bo do 19.30![]()
Ja już 2 tygodnie morduję się z gardłem, już powoli jest lepiej. Mnóstwo osób teraz przeziębionych, może to nie covid, są też inne wirusyA u nas prawdopodobnie covid.Bo juz 8 dzien i czuje się źle w gardle cos siedzi ale mam tylko inhalacje vo crp i morfologie w porządku. Goraczki nie mialam. Trochę się martwię mimo ze dzisiaj 11+5, ale już nic nie zrobię. Corka 2.5 letnie tez chora...Ale jestem taaaaaka zmeczona. Dosyc ze xiaza to choroba to chore dziecko bs, wychodzenia z domu. Ludzie zloci. Nic tylko usnac do wiosny.
Ja też dalej wymiotuję, nie jesteś samaBuuu.. czuję się dziś zagłodzonau Was z tego co czytam dużo lepiej, a ja wciąż wymioty i mdłości, na nic smaku nie mam
Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyty![]()
U mnie dzisiaj w tej kwestii dramat... Także łączę się z TobąBuuu.. czuję się dziś zagłodzonau Was z tego co czytam dużo lepiej, a ja wciąż wymioty i mdłości, na nic smaku nie mam
super! Fajnie ze tak to przyjęli i trzymam kciuki żeby przedłużyli umowęPowiedziałam przełożonemu o ciążyogólnie mam umowę do końca marca więc powiedziałam mu że chce ją na czas nieokreślony i może jakąś podwyżkę. Pogratulował, o umowie musi pogadać z dyrektorem ale zależy mu żebym wróciła po macierzyńskim
Kciuki za jutrzejsze wizyty![]()
współczuje i życzę dużo zdrowka !!A u nas prawdopodobnie covid.Bo juz 8 dzien i czuje się źle w gardle cos siedzi ale mam tylko inhalacje vo crp i morfologie w porządku. Goraczki nie mialam. Trochę się martwię mimo ze dzisiaj 11+5, ale już nic nie zrobię. Corka 2.5 letnie tez chora...Ale jestem taaaaaka zmeczona. Dosyc ze xiaza to choroba to chore dziecko bs, wychodzenia z domu. Ludzie zloci. Nic tylko usnac do wiosny.
mam nadzieje ze przejdzie jak najszybciej!Buuu.. czuję się dziś zagłodzonau Was z tego co czytam dużo lepiej, a ja wciąż wymioty i mdłości, na nic smaku nie mam
![]()