Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ja ! Dalej się pocę w nocy ;D o której wizyta ? Daj znać koniecznie !!Ktoras z Was pisała o poceniu się. Ja dziś w nocy obudziłam się w mokrej koszulce, takie rzeczy zdarzają mi się ewentualnie przy chorobie, chociaż coś mi świta, ze w poprzedniej ciąży tez tak miałam. Dziś wizyta u lekarza, oby był pęcherzyk![]()
to ja ! Dalej się pocę w nocy ;D o której wizyta ? Daj znać koniecznie !!
Uuu z rana super ! Ale te poty to dramat już wczoraj było lepiej myślałam ze się skończyły a dziś znów cała mokra się obudziłam10:40![]()
Ja 9.15 i zaraz umrę z nerwów. Jeszcze na dodatek moja ukochana babcia jest w ciężkim stanie wiec jestem jednym wielkim kłębkiemto ja ! Dalej się pocę w nocy ;D o której wizyta ? Daj znać koniecznie !!
Trzymam kciuki za wizytę i mam nadzieje ze babcia wydobrzejeJa 9.15 i zaraz umrę z nerwów. Jeszcze na dodatek moja ukochana babcia jest w ciężkim stanie wiec jestem jednym wielkim kłębkiem
Ja 9.15 i zaraz umrę z nerwów. Jeszcze na dodatek moja ukochana babcia jest w ciężkim stanie wiec jestem jednym wielkim kłębkiem
Już myślałam ze nie dożyje ranka, ale to twarda śląska szkoła, ich byle co nie rusza. Walczy dalej, kochanaTrzymam kciuki za wizytę i mam nadzieje ze babcia wydobrzejeprzykro mi ze tyle stresu