Dulce123
Fanka BB :)
wolałabym żeby to byla już ta środa ale wolę poczekać jeśli ma być już serduszkoByle do majaa pociesz się że jak ja się na środę doczekam to tobie zostanie już tylko tydzień
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wolałabym żeby to byla już ta środa ale wolę poczekać jeśli ma być już serduszkoByle do majaa pociesz się że jak ja się na środę doczekam to tobie zostanie już tylko tydzień
![]()
który to tc?
Nie, jutro idę. Chciałam mieć TSH zrobione na wizytę, jakby się okazało, że wszystko ok na usg, bo może będę znowu musiała brać Euthyrox. Resztę przy okazji zrobiłam, skoro byłam już w UCKbyłaś już na pierwszej wizycie? nie wiem czy nie zrobić tego przed wizytą
Ja się cieszyłam, że w tej ciąży mnie nie odrzuciło od kawy, ale jednak sypanej już nie mogę przełknąćChciałam się napić kawy w pracy bo śpię na stojąco a tak mnie zmuliła i jest niedobra że nie mogę uwierzyć. Ja co kiedyś kochała pić kawę![]()
To tez trzymam kciuki! Dzisiaj dużo wizyt, oby tylko same dobre wieści dla wszystkichJa dziś mam wizytę o 17.20. Okaże się, czy ktoś tam mieszka czy pusto w pęcherzyku jak tydzień temu...
No i super!Pęcherzyk w macicy z dała od blizny. Uznał ze nie ma konieczności dupka.
Super ! Cieszę się. To czekamy do kolejnej, ale mi już zakładali kartę ciąży i badania wszystkie mimo ze nie było jeszcze nic prócz pęcherzyka. Teraz się stresuje do kolejnejPęcherzyk w macicy z dała od blizny. Uznał ze nie ma konieczności dupka.
Mi w poprzedniej ciąży zlecił dopiero w 8 tcSuper ! Cieszę się. To czekamy do kolejnej, ale mi już zakładali kartę ciąży i badania wszystkie mimo ze nie było jeszcze nic prócz pęcherzyka. Teraz się stresuje do kolejnej
Ok pewnie kwestia lekarza, ja to chciałam ta toxoplazmoze bo mam dwa wychodzące koty to mi wszystkie dopisała.Mi w poprzedniej ciąży zlecił dopiero w 8 tc![]()
Ja pewnie zrobię po pierwszej wizycie jak się wszystko potwierdzi.Nie, jutro idę. Chciałam mieć TSH zrobione na wizytę, jakby się okazało, że wszystko ok na usg, bo może będę znowu musiała brać Euthyrox. Resztę przy okazji zrobiłam, skoro byłam już w UCK
Ja się cieszyłam, że w tej ciąży mnie nie odrzuciło od kawy, ale jednak sypanej już nie mogę przełknąćJeszcze z mlekiem owsianym jako tako wchodzi, zależy od dnia
![]()
U mnie koty domowe, w poprzedniej ciąży bez toxo w I i III trymestrze przetrwałamOk pewnie kwestia lekarza, ja to chciałam ta toxoplazmoze bo mam dwa wychodzące koty to mi wszystkie dopisała.