floresence
Fanka BB :)
Brałam w sumie do tej port tylko neofolic i omegę w płynieA z jakiej firmy suplementujesz? Bo te z pregny są spoko do przełykania a te z pueri to zdarzało mi się rozgryzac![]()
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brałam w sumie do tej port tylko neofolic i omegę w płynieA z jakiej firmy suplementujesz? Bo te z pregny są spoko do przełykania a te z pueri to zdarzało mi się rozgryzac![]()
Też często zapominam czy brałamPrzez te wizyty dziś (bo mała miała tez szczepienie) zapomniałam, czy brałam suplementy dziś rano![]()
Też łykam prenatal uno + prenatal dhaBrałam w sumie do tej port tylko neofolic i omegę w płyniewczoraj zakupiłam prenatal uno bo na stronie apteki jest napisane ze można otwierać ;D
A poziom żelaza ferrytyny masz Ok ?Miałam kilka dni spokoju od mdłości, momentami to nawet zapominałam, że jestem w ciążywczoraj wieczorem znów mi było źle, a po 5 obudziły mnie takie zawroty głowy. Nie mogłam leżeć, zrobić szybszego ruchu, w końcu zwymiotowałam. Ale dalej jak szybciej się ruszę lub schylę to kręci mi się w głowie. Właśnie nie byłam w stanie umyć twarzy nad umywalką
![]()
Wiesz co ferrytyne robiłam w lutymA poziom żelaza ferrytyny masz Ok ?
Ja to dziś pobiłam swój rekord nocnej potliwości normalnie cały mój ślad na pościeli z potu![]()
Pewnie takWiesz co ferrytyne robiłam w lutymbyła w normie. Nigdy nie miałam problemów z niedoborem żelaza.
Wujek Google mi podpowiada, że to hormony![]()
to tak jak ja, te suplementy to jeszcze spoko ale metformine musze dzielić na 4 częściChyba się nic nie stanie jak raz nie weźmiesz ;D ja mam problem ze nie umiem połknąć tabletki
No ja teżJa doczekam do tego 20, chociaż najchętniej to poszłabym jutro![]()
Ja przez to ze miałam IO i hiperglikemii i jie umiałam tych metformin łykać to na dietę przeszłam i ćwiczenia i ładnie mi wszystko się poprawiło nawet nadciśnienie udało mi się wycofać. A wszystko przez lek przed połykaniem XDto tak jak ja, te suplementy to jeszcze spoko ale metformine musze dzielić na 4 części![]()
Mi zostało 24 h więc od jutra poleci Ci czas z prędkością światłaNo ja teżjuz prawie tydzień