reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja mam 38 lat, czyli już ostatni dzwonek. Wolałabym aby różnica była mniejsza, ale cóż tak się ułożyło. Oby teraz się udało.
Mąż dogaduje się z siostrą? Czy bardziej traktuje jako pierworodne? 😉
Dogadują się. Od zawsze był opiekuńczy w stosunku do niej, ale nie poszło to w kierunku rozpieszczania, bo najmłodsza (ogólnie jest ich troje rodzeństwa, Mąż jest "środkowy"). Jak trzeba to pomoże, ale też sprowadzi na ziemię delikatnie. 😉

U nas jest brat, dwa lata przerwy - brat, dwa lata przerwy - ja i siedem lat przerwy mój najmłodszy brat 😂 nie wiem jak mama to ogarnęła ale Michał się urodził jak miała 24
To wesoła gromadka z Was była. 😃 Jak wspominasz dzieciństwo z taką męską obstawą? 💪
A dla Mamy chapeau bas!!

Dosłownie przed chwilą wyszłam od lekarza. Widziałam moje malusieńkie kochane serduszko ♥️ na dzień dzisiejszy wszystko wygląda dobrze. Przez to że nie jesteśmy pewne kiedy się zaczął cykl trudno było obliczyć termin, ale wg USG jestem jakoś 6+0 termin wychodzi około 8 maja. Zostaję z wami na majówkach. Ale to był stres weszłam do gabinetu z płaczem i wyszłam z łzami ale te ostatnie to już ze szczęścia. Następna wizyta za 2 tyg jak wszystko będzie ok to dostanę kartę ciąży. Muszę już na tą wizytę zrobić niektóre badania.
@Moonstone jest dobrze ♥️

Dogadują się. Od zawsze był opiekuńczy w stosunku do niej, ale nie poszło to w kierunku rozpieszczania, bo najmłodsza (ogólnie jest ich troje rodzeństwa, Mąż jest "środkowy"). Jak trzeba to pomoże, ale też sprowadzi na ziemię delikatnie. 😉

To wesoła gromadka z Was była. 😃 Jak wspominasz dzieciństwo z taką męską obstawą? 💪
A dla Mamy chapeau bas!!
Na tyle dobrze ze chciałam strasznie żeby Olgus miał rodzeństwo 🤣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry