Brownie1992
Moderator
Mnie też już muli.... I codziennie drzemie popołudniuNiestety ale już mam od tygodniateraz tylko rano ale przez kilka dni nie mogłam nic przełknąć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie też już muli.... I codziennie drzemie popołudniuNiestety ale już mam od tygodniateraz tylko rano ale przez kilka dni nie mogłam nic przełknąć
Coś wspomniała mi ginekolog o tej pueria, bierzesz pueria uno? W jakiej dawce magnez?Witamina D+K, Pueria, magnez i wykanczam probiotyk bo jestem świeżo po antybiotykoterapii
Na noc mam Acard, który będę konsultac i Norprolac na prolaktynę, który będę odstawiać. Też właśnie muszę dopytać kiedy
No ja zasypiam o 21, bo biorę jeszcze metformax na insulinę to już w ogóle, w dodatku pije kawę tylko rano na siłę żeby się pobudzić i jakoś funkcjonowaćMnie też już muli.... I codziennie drzemie popołudniu![]()
Tylko w pueri chyba nie ma b12 dlatego wole pregne. I cała ciąże brałam pregne start +dhaCoś wspomniała mi ginekolog o tej pueria, bierzesz pueria uno? W jakiej dawce magnez?
Tak Pueria UnoCoś wspomniała mi ginekolog o tej pueria, bierzesz pueria uno? W jakiej dawce magnez?
JestTylko w pueri chyba nie ma b12 dlatego wole pregne. I cała ciąże brałam pregne start +dha![]()
A bo ja chyba ostatnio duo brałam. A to tak, to nie ma tematu
No w duo faktycznie nie maA bo ja chyba ostatnio duo brałam. A to tak, to nie ma tematu![]()
Pewnie też kupię tą pregneTylko w pueri chyba nie ma b12 dlatego wole pregne. I cała ciąże brałam pregne start +dha![]()
Ja dzisiaj byłam na wizycie i mam brać Pregne start i magnez. Na ten moment tyle.Co dziewczyn suplementujecie? U mnie witamina d, kwas foliowy, magnez