Dulce123
Fanka BB :)
ja mam duże i boję się tych rozmiarów w ciążyJa to nie miałam nigdy za dużych, to teraz zaczynają mieć rozmiar co mi się marzył![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam duże i boję się tych rozmiarów w ciążyJa to nie miałam nigdy za dużych, to teraz zaczynają mieć rozmiar co mi się marzył![]()
Koleżanka pokazywała mi kiedyś zdjęcie jak młodego karmiła to miała jak sztuczne i cyc był większy od dziecka haaaaja mam duże i boję się tych rozmiarów w ciąży![]()
Trzymam kciuki! Rynek pierwotny czy wtórny? Jak kupicie to będziesz miała co robić z urządzaniemMam nadzieję że kupimy![]()
nie strasz mnieKoleżanka pokazywała mi kiedyś zdjęcie jak młodego karmiła to miała jak sztuczne i cyc był większy od dziecka haaaa![]()
Ja dziś to samo
Kiedy właśnie pojawiły Wam się wymioty u mnie na razie nie byłoJestem zdziwiona, bo w poprzedniej ciąży dopadło mnie to później. Myślałam, ze jeszcze mam wolne![]()
Jak zaczęłam brać dupka to było rigoletto dwa razy. Teraz bez niego co najwyżej mdłościKiedy właśnie pojawiły Wam się wymioty u mnie na razie nie było![]()
Mi dziś ale wcześniej miałam od ponad tygodnia mdłości i odruch wymiotny. W pierwszej ciąży później mi się zaczęły takie rzeczy pamietam ze długo się bardzo dobrze czułam, ale jak już zaczęłam wymiotować to w pracy po pare razy dziennie, w drodze do pracy, w drodze z pracy i wieczorem XDKiedy właśnie pojawiły Wam się wymioty u mnie na razie nie było![]()
biorę dupka od początku i nie mam nic, jedynie mdłościJak zaczęłam brać dupka to było rigoletto dwa razy. Teraz bez niego co najwyżej mdłości![]()
to nieźle, na razie mam odruchy wymiotne jak mi cos zacznie smierdziec bo mam wyczulone zapachyMi dziś ale wcześniej miałam od ponad tygodnia mdłości i odruch wymiotny. W pierwszej ciąży później mi się zaczęły takie rzeczy pamietam ze długo się bardzo dobrze czułam, ale jak już zaczęłam wymiotować to w pracy po pare razy dziennie, w drodze do pracy, w drodze z pracy i wieczorem XD