Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mozemy sie wymienic jakby co bo ja mamJa bym nie dała rady nie wiedziećimiona nawet mamy już wybrane
jeśli będzie u mnie wszytko ok i okaże się z czasem że będzie dziewczynka to moj mąż oszaleje bo w domu już mamy dwie córki
![]()
Z jednej strony też myślę, że to najlepszy czas na ciążę, ale z drugiej jak sobie pomyślę, że będę w lipcu w żarze z dzieckiem w wózku spacerować, to sama nie wiemBardzo chciałam ciążę od jesieni do wiosny. Mam okropne migreny i latem jestem. To w tym roku we wrześniu jak na złość nie dość, że duże amplitudy temp to jeszcze w dzień doczuwalna do 30st. Mam dość.
Ciesz się, ze to poczateczekBardzo chciałam ciążę od jesieni do wiosny. Mam okropne migreny i latem jestem. To w tym roku we wrześniu jak na złość nie dość, że duże amplitudy temp to jeszcze w dzień doczuwalna do 30st. Mam dość.
No jeśli chodzi o przeciwciała to ok to co innegoNie, nie grupę krwi tylko przeciwciała![]()
uwierz że lepiej chyba w lipcu w upał z dzieckiem na zewnątrz niż z brzuchemZ jednej strony też myślę, że to najlepszy czas na ciążę, ale z drugiej jak sobie pomyślę, że będę w lipcu w żarze z dzieckiem w wózku spacerować, to sama nie wiem![]()
Nie chcesz wiedzieć jakie my kilometry robiliśmy od maja i jak bardzo w tym roku jestem strzaskanaZ jednej strony też myślę, że to najlepszy czas na ciążę, ale z drugiej jak sobie pomyślę, że będę w lipcu w żarze z dzieckiem w wózku spacerować, to sama nie wiem![]()