U
użytkownik 207953
Gość
Nie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Coś mi wyskoczyło na początku jaki okres próbny ale poszła bez tego, ale już mi się podoba, wszystko ładnie opisane
Ja w ogóle wole prywatnie. Tak prowadziłam pierwsza ciaze, a PAPPa i połówkowe mam darmowe w moim mieścieTeż macie taki problem z wizytami na NFZ? Wczoraj cały dzień dzwoniłam i wszędzie terminy dopiero po nowym roku. Wkurzyłam się i idę na pierwszą prywatnie, reszta będzie na NFZ jak się uda
Ja wszystko prywatnie od początku starań do teraz.Też macie taki problem z wizytami na NFZ? Wczoraj cały dzień dzwoniłam i wszędzie terminy dopiero po nowym roku. Wkurzyłam się i idę na pierwszą prywatnie, reszta będzie na NFZ jak się uda
Ja Panią Gin mam prywatnie a badania robię w ramach pakietu luxmed z pracyTeż macie taki problem z wizytami na NFZ? Wczoraj cały dzień dzwoniłam i wszędzie terminy dopiero po nowym roku. Wkurzyłam się i idę na pierwszą prywatnie, reszta będzie na NFZ jak się uda
Sama robiłam, lekarz nic o tym nie wspomniałRobiłyście same betę czy lekarz Wam zlecał?