U
użytkownik 207953
Gość
Nie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś mi wyskoczyło na początku jaki okres próbny ale poszła bez tego, ale już mi się podoba, wszystko ładnie opisane
Ja w ogóle wole prywatnie. Tak prowadziłam pierwsza ciaze, a PAPPa i połówkowe mam darmowe w moim mieścieTeż macie taki problem z wizytami na NFZ? Wczoraj cały dzień dzwoniłam i wszędzie terminy dopiero po nowym roku. Wkurzyłam się i idę na pierwszą prywatnie, reszta będzie na NFZ jak się uda
Ja wszystko prywatnie od początku starań do teraz.Też macie taki problem z wizytami na NFZ? Wczoraj cały dzień dzwoniłam i wszędzie terminy dopiero po nowym roku. Wkurzyłam się i idę na pierwszą prywatnie, reszta będzie na NFZ jak się uda
Ja Panią Gin mam prywatnie a badania robię w ramach pakietu luxmed z pracyTeż macie taki problem z wizytami na NFZ? Wczoraj cały dzień dzwoniłam i wszędzie terminy dopiero po nowym roku. Wkurzyłam się i idę na pierwszą prywatnie, reszta będzie na NFZ jak się uda
Sama robiłam, lekarz nic o tym nie wspomniałRobiłyście same betę czy lekarz Wam zlecał?