Chałka
Fanka BB :)
Właśnie sprawdziłam i lekarz, który będzie mi robił prenatalne ma certyfikat fmf, także zobaczę jak to badanie będzie wyglądać i czy będę czuła potrzebę, żeby zrobić jeszcze raz prywatnie.Najlepiej z certyfikatem fmf
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie sprawdziłam i lekarz, który będzie mi robił prenatalne ma certyfikat fmf, także zobaczę jak to badanie będzie wyglądać i czy będę czuła potrzebę, żeby zrobić jeszcze raz prywatnie.Najlepiej z certyfikatem fmf
Ja się cieszyłam bo udało mi się gulasz zjeść z buraczkami. I właśnie nimi rzygamPierogi dziś wjeżdżają na obiad![]()
W ciąży z córką pierwsze prenatalne robiłam u Sobiesława Kaszowicza mojej koleżanki mi go poleciły ale mi ten typek totalnie nie spasował. Dlatego na połówkowe poszłam do Agnieszki Nawara-Baran. No ona już znacznie lepsze wrażenia sprawiła. Ogólnie w Krakowie taki najlepszy z najlepszych jest podobno dr Wiecheć z Dobrego USG ale on tylko płatne badania robi. Ja jeszcze nie zdecydowałam czy będę robić w Krakowie czy w Bielsku ale jakbym miała robić w Krakowie to bym chyba do tej Nawara Baran poszła.Robiłyście już research gdzie robic usg genetyczne? Pytanie kieruje szczególnie do dziewczyn z okolic Krakowaczytam że musi być dobry lekarz i dobry sprzęt, ale co to znaczy w praktyce?
Mówiłaś ze jesteś z okolic Gdańska ? Chyba przyjdę po kawałek
ZapraszamMówiłaś ze jesteś z okolic Gdańska ? Chyba przyjdę po kawałek![]()
OjWróciłam .
Pęcherzyk ma 10mm . Nic poza tym . Mam odstawić prog i luteinę . Marne szanse na pojawienie się zarodka .wg @ jestem 8t a ciąża młodsza wg usg... jest taka jakaś szansa ale niewielka
![]()
Bardzo mi przykroWróciłam .
Pęcherzyk ma 10mm . Nic poza tym . Mam odstawić prog i luteinę . Marne szanse na pojawienie się zarodka .wg @ jestem 8t a ciąża młodsza wg usg... jest taka jakaś szansa ale niewielka
![]()
współczujęJa się cieszyłam bo udało mi się gulasz zjeść z buraczkami. I właśnie nimi rzygam![]()