U
użytkownik 207953
Gość
SameRobiłyście same betę czy lekarz Wam zlecał?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SameRobiłyście same betę czy lekarz Wam zlecał?
Witaj u nasHej, wstępnie się przywitamwczoraj robiłam testy i pozytywne i z Om termin mam niby 1.05 i nie wiedziałam czy na kwietniowe iść czy majowe, więc jestem tutaj, bo wcześniejszy poród miałam po terminie
na razie czekam na wizytę 6.09.
Heparyne załatwiłaś?Umówiłam wizyte na 14.09
Ja chciałam do wiejskiego gina to się nie dodzwoniłam dziś. A poza tym mam Luxmed i nawet udało mi się zmienić pakiet na najwyższy od września więc tam będę prowadzić ciąże.Też macie taki problem z wizytami na NFZ? Wczoraj cały dzień dzwoniłam i wszędzie terminy dopiero po nowym roku. Wkurzyłam się i idę na pierwszą prywatnie, reszta będzie na NFZ jak się uda
Tak ale na razie odpłatnieHeparyne załatwiłaś?
Sama, lekarz tylko potwierdzilRobiłyście same betę czy lekarz Wam zlecał?
O nie wiedziałam że coś takiego jest, ciekawe czy mam taką możliwośćJa Panią Gin mam prywatnie a badania robię w ramach pakietu luxmed z pracy![]()
Mi powiedzieli w luxmedzie ostatnio że jak prowadzę ciążę prywatnie to wystarczy jak dostarczę do luxmed skan Karty Ciąży od innego lekarza i wtedy będę mogła normalnie korzystać ze wszystkich badań w ramach pakietuO nie wiedziałam że coś takiego jest, ciekawe czy mam taką możliwość
Mogę wiedzieć jaką miałaś betę tydzień po transferze?Cześć dziewczęta, nieśmiało chciałabym założyć wątek majowych mam.
Jestem dopiero po pierwszej becie, ale wyjątkowo afirmuje pozytywne zakończenie.
Zapraszam wszystkie przyszłe mamy. Koniecznie koleżanki z kresek.![]()
Nie jestem po transferze.Mogę wiedzieć jaką miałaś betę tydzień po transferze?