flower_123
Fanka BB :)
Ok, my tak robiłyśmy w innym wątku i było po prostu łatwiej. To proszę o dopisanie mnie.Nie każda zgłosiła chęć uczestnictwa w zamkniętym wątku więc nie będę decydować za wszystkie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok, my tak robiłyśmy w innym wątku i było po prostu łatwiej. To proszę o dopisanie mnie.Nie każda zgłosiła chęć uczestnictwa w zamkniętym wątku więc nie będę decydować za wszystkie.
Ja mam kolejny zły dzieńCzy tylko ja mam dziś gorszy dzień? Mdłości mnie złapały, śpię na stojąco i nie mam do niczego chęci![]()
Mówisz że do drugiego trymestru trochę to zastopuje?Ja mam kolejny zły dzieńrano wymioty później ciagle odruchy wymiotne w sklepie wytrzymać nie mogłam, w ciągu dnia spałam
a jescze tak daleko do drugiego trymestru …
Tak mówią ale ja się czułam fatalnie cała ciążeMówisz że do drugiego trymestru trochę to zastopuje?
W poprzedniej drugi miałam super ;D nawet ślub robiliśmy i weseleMówisz że do drugiego trymestru trochę to zastopuje?
Dobra Ty już to nic nie mówTak mówią ale ja się czułam fatalnie cała ciąże![]()
Czyli loteriaW poprzedniej drugi miałam super ;D nawet ślub robiliśmy i weselea teraz jestem niezdatna do życia
Ale pierwzy tez miałam rzygajacyCzyli loteria![]()