Medjool
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymajcie kciuki jadę na IP bo mnie męczą te plamienia. Dzisiaj znów rano po nocy się pojawiły. Wolę to skonsultować z lekarzem, bo do czwartku do mojej wizyty daleko. Może to nic groźnego ale spokoju mi to nie daje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny trzymajcie kciuki jadę na IP bo mnie męczą te plamienia. Dzisiaj znów rano po nocy się pojawiły. Wolę to skonsultować z lekarzem, bo do czwartku do mojej wizyty daleko. Może to nic groźnego ale spokoju mi to nie daje.
Witam w klubie. Gardło i zatokiCześćpodpinam się pod wątek, termin na początek maja, właśnie udało mi się przeziębić wiec oczywiście strach milion…
![]()
mnie też coś złapało właśnie. Nie dosyć, że męczą dolegliwości ciążowe to jeszcze katar i ból gardłaCześćpodpinam się pod wątek, termin na początek maja, właśnie udało mi się przeziębić wiec oczywiście strach milion…
![]()
Cześć, opowiesz coś o sobie?Cześćpodpinam się pod wątek, termin na początek maja, właśnie udało mi się przeziębić wiec oczywiście strach milion…
![]()
Haha żeby to po jednej…Cześć, opowiesz coś o sobie?Czy to Twoja pierwsza ciąża? Jesteś już może po wizycie u lekarza?
Ja we wczesnym stadium przeziębienia walczę białym naparem od Pana Tabletki i robię inhalacje z soli fizjologicznej. Też na początku ciąży teraz się przeziębiłam i udało się w 4 dni pokonać. Trzymaj się tam.![]()
Powiedzieć @Brownie1992 xeby cię dopisałaHaha żeby to po jednej…Ciąża wystarana, wymarzona, po kolejnym cyklu z letrozolem i dwukrotnym ovitrelle. Pierwsza, więc pietram tak że zamiast się nią prawdziwie cieszyć to szukam caly czas co na danym etapie może pójść nie tak
.
Obczajam pana tabletkę i chyba wypróbuję.
Jak to zrobić by znaleźć się w tej zamkniętej grupie o której opowiadacie klika stron wcześniej?
I trzymam kciuki- oby się okazało niczym poważnym plamienie!!
Trzymam kciukiDziewczyny trzymajcie kciuki jadę na IP bo mnie męczą te plamienia. Dzisiaj znów rano po nocy się pojawiły. Wolę to skonsultować z lekarzem, bo do czwartku do mojej wizyty daleko. Może to nic groźnego ale spokoju mi to nie daje.
Nie ma już nadzieji na pojawienie się zarodka?Trzymam kciukimusi być dobrze u ciebie
wystarczy już , niech tylko na mojej stracie się skończy![]()
Spałam dziś 12h i nadal czuję się jak wrakKtoś też się czuje jak wyżuty przez psa kapeć?