Dulce123
Fanka BB :)
Moje ma 2,1cmHej,
Jestem 7+1 i jestem po wizycie u ginekologa dzisiaj i moje maleństwo ma 1.2cm już ibije
Za 2 tyg kolejna wizyta, a 30.10 badania prenatalne.
Tez wam tak ciężko wyczekać do kolejnych wizyt?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje ma 2,1cmHej,
Jestem 7+1 i jestem po wizycie u ginekologa dzisiaj i moje maleństwo ma 1.2cm już ibije
Ja wciąż czekam na 1Hej,
Wydawało mi się że usg genetyczne i tak jest dla wszystkich, ale ja średnio ogarniam chybatak, mi gin wystawila skierowanie na usg prenatalne z tego ze mam niedoczynnosc. Badania prywatnie ale mowila ze wiekszosc moze mi wystawic rodzinny
A w którym tygodniu jesteś?Moje ma 2,1cmten widok i gratulacje od lekarki zrobiy mi dzień i mam ochotę chodzić codziennie na takie wizyty
![]()
Podobnie jak przed okresem mam brzuch. Najlepiej się czuje w legginsach, ale w pracy się nie da.A w którym tygodniu jesteś?
W ogóle wizualnie coś po sobie poznajecie? Że spodnie was bardziej opinają albo coś?![]()
No bez ogródek, to endo straszy poronieniem...A czym to uzasadniają?
tzn jest dla wszystkich, ale można dostać na nfzWydawało mi się że usg genetyczne i tak jest dla wszystkich, ale ja średnio ogarniam chyba![]()
8+4A w którym tygodniu jesteś?
W ogóle wizualnie coś po sobie poznajecie? Że spodnie was bardziej opinają albo coś?![]()