Cantosowa
Moderator
Zadzwonilam i się umówiłam, skierowanie przyniosę na badanie.Mam skierowanie i nie wiem czy od razu nie będą potrzebować, chyba że będzie mozna wysłać mailowo i później w dniu badania im doniose
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zadzwonilam i się umówiłam, skierowanie przyniosę na badanie.Mam skierowanie i nie wiem czy od razu nie będą potrzebować, chyba że będzie mozna wysłać mailowo i później w dniu badania im doniose
Ja mam w 11 tyg wizytę, jescze nie umawiałam się na prenatalne bo muszę skierowanie z recepcji odebrać bo jak byłam na wizycie to nie działał system ;DMacie wizytę u ginekologa jeszcze przed prenatalnymi czy już po?
Ja mam przed, ale tylko dlatego, że ide jeszcze na wizytę do lekarki, która mi pomogła zajść w ciążę. Na NFZ mam już po prenatalnych. Prenatalne mam już za 2 tygodnieMacie wizytę u ginekologa jeszcze przed prenatalnymi czy już po?
Ja mam narazie 2 tyg przed prenatalnymi. Myślę, że wtedy mi powie kiedy mam przyjść po prenatalnychMacie wizytę u ginekologa jeszcze przed prenatalnymi czy już po?
Tez mam takie zgagi, lekarka mówiła ze można renni (ale boje się brać bo po miętowym smaku mam odruch wymiotny) i napisała ze jescze coś ale za Chiny nie umiem przeczytać co toWczoraj wieczorem mnie taka zgaga dopadła, że masakrama nadzieję, że nie będzie się nawracała, bo przełyk to był
![]()
Mnie pomagają migdały i imbir. Możesz spróbować. W prawdzie teraz nie mam, ale w ciąży z córcią pod sam koniec mi dokuczały.Tez mam takie zgagi, lekarka mówiła ze można renni (ale boje się brać bo po miętowym smaku mam odruch wymiotny) i napisała ze jescze coś ale za Chiny nie umiem przeczytać co to