Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie ucięłam sobie godzinna drzemkę z synkiem i patrz wyżejSpałam dziś 12h, wczoraj zasnełam o 19a dziś dalej się czuję jak
![]()
Też pewnie będę musiała uciąć ale dłuższąJa właśnie ucięłam sobie godzinna drzemkę z synkiem i patrz wyżej![]()
mnie już dół łapie że jestem takim flakiem bez siły i tylko bym spała. Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z tymi drzemkami w ciągu dniaTeż pewnie będę musiała uciąć ale dłuższą![]()
No ja już też, nie mam ochoty na gotowanie obiadu i nic robienie. Najchętniej to bym spałamnie już dół łapie że jestem takim flakiem bez siły i tylko bym spała. Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z tymi drzemkami w ciągu dnia![]()
Nie ma opierdalania i nie ma srania po krzakachPraca trzyma w ryzach, nie ma leżakowania![]()
Nie jesteś sama, zapewniammnie już dół łapie że jestem takim flakiem bez siły i tylko bym spała. Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z tymi drzemkami w ciągu dnia![]()