• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja w ciąża z synkiem od początku miałam przeczucie, że chłopak. Teraz hmmm sama nie wiem, może przechodzi mi przez myśl, że dziewczynka...tylko jak ostatnio w rodzinie same chłopy to zwątpiłam🙈

Podobno z pierwszego usg można zobaczyć. Zależy gdzie zarodek się umiejscowiony. Czy po lewej stronie czy prawej macicy. Tak odpowiednio to pasuje do płci. Ale nie pamiętam dokladnie
Oj u mnie to się nie sprawdzi bo ja po in vitro, więc sami mi podawali zarodek na lewą stronę ;) na prawej stronie miałam cp także pewnie z tego względu.

A myślisz, że jak lewa strona, to taki lewy gatunek czyli co jak co chłop :D :D

A czy macie przeczucie co do płci? Bo ja mam takie coś dziwne, nie wiem skąd ale czuję że to będzie chłopak, w pierwszej ciąży z córką nie miałam czegoś takiego, więc w sumie jestem ciekawa czy to przeczucie się sprawdzi. Oczywiście płeć mi jest obojętna, chcemy z mężem zdrowe i zywe dzieciątko, a czy synek czy córeczka obojętne, że wszystkiego będziemy się cieszyć tak samo bardzo
U mnie przeczucie na chłopca, dwie córki już na pokładzie 😉

Chciałam się przywitać... mam nadzieję, że uda mi się tutaj zostać do końca. Jestem z tych panikujących i zakładających najgorsze scenariusze 🙊 Termin z pierwszego USG 24.05. Życzę wszystkim nudnych i bezproblemowych 9 miesięcy 🤪

Ja też właśnie z tych bardziej na czarno widzących niż na odwrót. Ale no na niektóre rzeczy nie mamy wpływu.
Ja narazie czekam na pierwszą wizytę i chce zobaczyć jak zagnieździł się zarodek, gdyż jestem po cesarce a naczytalam się niepotrzebnie zresztą, że jest możliwość ze się przyczepi do blizny, niby rzadkość ale jednak się zdarza. Więc narazie o tym najbardziej myślę. Ale staram się myśleć ze musi być dobrze. Ze wyjścia nie ma innego

Ja też właśnie z tych bardziej na czarno widzących niż na odwrót. Ale no na niektóre rzeczy nie mamy wpływu.
Ja narazie czekam na pierwszą wizytę i chce zobaczyć jak zagnieździł się zarodek, gdyż jestem po cesarce a naczytalam się niepotrzebnie zresztą, że jest możliwość ze się przyczepi do blizny, niby rzadkość ale jednak się zdarza. Więc narazie o tym najbardziej myślę. Ale staram się myśleć ze musi być dobrze. Ze wyjścia nie ma innego
Musi być dobrze, ja już po pierwszym USG gdzie był tylko pęcherzyk i dwa tygodnie różnicy między wiekiem ciąży z OM a USG. Ale bhcg przyrasta wczoraj było 4511, więc mam nadzieję, że już musi być dobrze. Jestem po dwóch poronieniach i jednej ciąży pozamacicznej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry