reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Wlasnie wracam z usg i wszystko pieknie u malucha 🥰 stópka ma 1cm 🥹 jutro stuknie 12tydz.
Martwie się przed kazdym usg bo jestem po dwoch poronieniach i ten moj brak objawow w ciazy nie pomaga- ciagle mysle ze to po temacie juz😒
Ale widac to tylko moja panika. Pozdrawiam inne panikary 😜
Btw. nie mam dalej dostepu do prywatnego watku
Świetnie, cieszę się z Tobą z małej stópki 🥰12t to chyba możesz oddychać spokojniej ☺️
Mam pytanie mamusie jak wasze objawy? Ja w 10t, mam wrażenie,że mdłości trochę zelżały, co oczywiście cieszy i martwi zarazem...

Pytanie o suplementację. Przyjmuję Pregna Start, ale jestem już w 8 tygodniu ciąży i właśnie się zorientowałam, że Pregna Start jest dla kobiet starających się a Pregna Plus dla ciężarnych :/ Od jutra kupię Pregnę Plus ale trochę się tym zmartwiłam. Porównując składy widzę, że Pregna Plus ma kwasy DHA, których nie ma w Start :/

Pytanie o suplementację. Przyjmuję Pregna Start, ale jestem już w 8 tygodniu ciąży i właśnie się zorientowałam, że Pregna Start jest dla kobiet starających się a Pregna Plus dla ciężarnych :/ Od jutra kupię Pregnę Plus ale trochę się tym zmartwiłam. Porównując składy widzę, że Pregna Plus ma kwasy DHA, których nie ma w Start :/
Ja cała ciąże i okres kp brałam start + dha :)

Świetnie, cieszę się z Tobą z małej stópki 🥰12t to chyba możesz oddychać spokojniej ☺️
Mam pytanie mamusie jak wasze objawy? Ja w 10t, mam wrażenie,że mdłości trochę zelżały, co oczywiście cieszy i martwi zarazem...
Ja mam podobnie tzn.11tydzień i mdłości mniejsze, podobnie stresuje się czy to już ten etap kiedy mijają czy dzieje się coś złego. W poprzedniej ciąży mijało mi jakoś około 14tyg.

Wlasnie wracam z usg i wszystko pieknie u malucha 🥰 stópka ma 1cm 🥹 jutro stuknie 12tydz.
Martwie się przed kazdym usg bo jestem po dwoch poronieniach i ten moj brak objawow w ciazy nie pomaga- ciagle mysle ze to po temacie juz😒
Ale widac to tylko moja panika. Pozdrawiam inne panikary 😜
Btw. nie mam dalej dostepu do prywatnego watku

Gratuluję. Nie martw się. Najważniejsze, że z dzieckiem wszystko ok. Objawy nie mają nic wspólnego z prawidłowym przebiegiem ciąży.
Ja też nie mam dostępu do grupy, bo nie mam uprawnień.

Ja od początku ciąży biorę Pregne Start, moja ginekolożka mówiła że ma lepszy skład na początek:) od 12tc kazała zmienić Pregne Start na Pregne Plus i dołożyć Pregne DHA :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry