Mrs.Alice
Fanka BB :)
Ustaliliśmy , że nie będziemy robić dodatkowych badań. Więc będziemy czekać na informacji o płci "cierpliwie" do połówkowychNiektóre dziewczyny robią wcześniej nifty lub inne z dna i wiedza dlatego tak pytam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ustaliliśmy , że nie będziemy robić dodatkowych badań. Więc będziemy czekać na informacji o płci "cierpliwie" do połówkowychNiektóre dziewczyny robią wcześniej nifty lub inne z dna i wiedza dlatego tak pytam![]()
Na drugiej grupie w terminie jestem jedną z pierwszych , a tu u Was jedna z ostatnichMy tez z mezem czekamy do polowkowychStwierdzilismy ze nie ma sensu doplacac za dodtakowe USG aby poznac plec 4 tygodnie wzesniej, a poza tym bedziemymieli idelany prezent na swieta, gdyz wizye polowkowa mam 21 grudnia
I plec jest nam zupelnie obojetna
![]()
A mogłabyś wstawić zdjęcie z 13 tygodnia ? Ciekawa jestem jak już wygląda dzidziuś w tym TCTeraz w 13 tygodniu wszystko bylo bardzo dobrze, narzady na miejscu, wlaczono mi bicie serca dziecka po raz pierwszy. Wyniki testu NIPT tez bez zarzutu (brak zespolu Downa itp.) Za 3 tygodnie kolejna wizytaadzieko na obazie i zdjeciach przypomina juz dziecko, zarys twarzy, nosek usta itp sa widoczne
Ciagle jest to dla mnie niewarygodne bo ani brzucha nie mam ani ruchow jeszcze nie czuc![]()

Cześć, a czy ktoś Cię z czerwcowych wyrzuca? U nas też są dziewczyny, którym termin porodu z maja się przesunął na koniec kwietnia i wszystkie zostały z nami. Nikt im nie kazał się przenosić na kwietnioweCześćwiem , że już dosyć późno , wszystkie zdazylyscie się poznać
Czy jest szansa na dołączenie ? Aktualnie jestem na czerwcowkach , ale możliwe , że poród przesunie się na maj
z OM wypada 1 czerwca a z USG 28 maj
![]()
Hej, jasne, tak wyglada moje dzieckoA mogłabyś wstawić zdjęcie z 13 tygodnia ? Ciekawa jestem jak już wygląda dzidziuś w tym TC![]()
Ja już od dwóch tygodni mam brzuch, musiałam pokupowac większe ubraniacoś za szybko rosne , mam nadzieję , że później zwolni
Tak było tydzień temu Zobacz załącznik 1583394
Dzięki za odpowiedźJeśli mogę napisze jak jest u mnie. Jak tylko dowiedziałam się , że jestem w ciąży , porozmawiałam z szefem , żeby kogoś zaczęli szukać na moje miejsce. Były tygodnie , że czułam się bardzo źle , ale od dwóch tygodni praktycznie nie mam wogole objawów, nie czuje się jakbym była ciąży. Ale do sednaw ciazy jest dobrze się czujesz , nie masz obowiązku siedzenia na L4 bo zatrudnili już kogoś na twoje miejsce. Pracujesz ile chcesz i kiedy możesz. Ja wychodzę, przed skończona praca , ale u nas jest dzień , że robimy i po 10-12 godzin. Teraz dwa dni jestem w domu z chora córka. Nikt nie ma nic przeciwko, czekają aż wrócę. A kiedy odejdę to już moja sprawa , nikt nic nie narzuca. Może porozmawiaj na spokojnie z szefem żeby sobie wrogów nie robić.
Co za piękny dzidziuś