Mrs.Alice
Fanka BB :)
NieCześć, a czy ktoś Cię z czerwcowych wyrzuca? U nas też są dziewczyny, którym termin porodu z maja się przesunął na koniec kwietnia i wszystkie zostały z nami. Nikt im nie kazał się przenosić na kwietniowe![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NieCześć, a czy ktoś Cię z czerwcowych wyrzuca? U nas też są dziewczyny, którym termin porodu z maja się przesunął na koniec kwietnia i wszystkie zostały z nami. Nikt im nie kazał się przenosić na kwietniowe![]()
Alee cudownie
A czym się zajmujesz ?Dzięki za odpowiedź. W zasadzie obserwuję co się dzieje i widzę,że już nakręcili się,że odchodzę, wszystkim powiedzieli (w końcu się na to zgodziłam). Wiem,że teraz jak zmienię zdanie to będzie kwas,a tak nie chciałabym się żegnać. Poza tym wciąż mam nieciekawe objawy: mdłości,odruchy wymiotne, żołądek z kamienia... W sobotę będzie 14. tydzień, a postępów z samopoczuciem brak, więc nie mam wyjścia . Wypłata trochę boli,bo to średnia z 12.miesięcy, a ja niedawno miałam 2 podwyżki, więc do średniej wliczają się też te słabsze wypłaty. No trudno... Zaczynam przechodzić żałobę na samą myśl bez pracy, bo naprawdę ją lubię. Muszę się z tym oswoić
![]()
Nie problem, to wątek publiczny. Każdy może się tutaj wypowiedzieć. Po prostu z ciekawości zapytałamNienikt mnie nie wygonił. I też nie myślę odchodzić od dziewczyn. Myślałam , że to nie problem żeby dołączyć
![]()
Rozumiem , że do prywatnej grupy już nie ma wstępu dla nowych tak ?Nie problem, to wątek publiczny. Każdy może się tutaj wypowiedzieć. Po prostu z ciekawości zapytałam![]()
No trochę się już powymienialysmy prywatnymi rzeczami i niekoniecznie uważam ze jest to dobry pomysłRozumiem , że do prywatnej grupy już nie ma wstępu dla nowych tak ?![]()
Ok wporządkuNo trochę się już powymienialysmy prywatnymi rzeczami i niekoniecznie uważam ze jest to dobry pomysł