fasolka32
Fanka BB :)
Chyba spróbuję, zobaczymy co będzie się działoU mnie zadziałało: kawa plus ciacho przed usg. Lekarz robiący badanie skomentował to ze śmiechem, że jednak miał rację, że bombelki to przekupne bestie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba spróbuję, zobaczymy co będzie się działoU mnie zadziałało: kawa plus ciacho przed usg. Lekarz robiący badanie skomentował to ze śmiechem, że jednak miał rację, że bombelki to przekupne bestie![]()
Tak gdzieś z godzinkę przed wizytą w klinice, a później jeszcze z 30 minut było opóźnieniaChyba spróbuję, zobaczymy co będzie się działoale to chwilę przed USG zjadłaś czy np. godzinę wcześniej?
Niestety się zdarzają...Cześć dziewczynyja mam termin na 29.05. Czy któraś z was też cierpi na bóle głowy?
Niestety i u mnie bole glowy sie zdarzaja, ale nie sa ciezkie...Niestety się zdarzają...
U mnie obecnie 19+3 i ostatnie dwa tygodnie miałam mega bole głowy, całymi dniami chodziłam taka "przymulona" jak na kacu. Na szczęście teraz już minęło i póki co spokójCześć dziewczynyja mam termin na 29.05. Czy któraś z was też cierpi na bóle głowy?
Jest duże prawdopodobieństwo, że to właśnie toNiestety i u mnie bole glowy sie zdarzaja, ale nie sa ciezkie...
Ruchy czuje chybatak mi sie wydaje, takie dziwne uczucie w brzuchu, ale czy to to?
jestem 18+2
![]()
Wow dziękiTak gdzieś z godzinkę przed wizytą w klinice, a później jeszcze z 30 minut było opóźnienia![]()
Witam w klubieWow dziękizdziałało! Okazało się,że mamy... Dziewczynkę!!!!
Aaaaa, czekam na prenatalne, żeby było 100% (powiedział 95%, nie było nic między nóżkami
). Zwariuję ze szczęścia
![]()
Gratulacje, ja też czekam na potwierdzenie, że to dziewczynkaWow dziękizdziałało! Okazało się,że mamy... Dziewczynkę!!!!
Aaaaa, czekam na prenatalne, żeby było 100% (powiedział 95%, nie było nic między nóżkami
). Zwariuję ze szczęścia
![]()