aaaa okej ,dziękujęTo już się nie zmienia terminu porodu bo teraz dzieciaki rosną indywidualnie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaaa okej ,dziękujęTo już się nie zmienia terminu porodu bo teraz dzieciaki rosną indywidualnie![]()
Hejou mnie termin porodu wg. Okresu na 30.05 ale wczoraj na USG wyszło 21.05 bo młody szybko rośnie ... Miał tak ktoś ? Jak myślicie ,który termin będzie teraz brany pod uwagę ? Gin. Powiedział że pogadamy o tym za tydzień po połówkowych
![]()
Dziewczyny, może któraś z Was miała podobną sytuację i mnie trochę uspokoi. Wczoraj miałam krzywa cukrową i zastanawiają mnie wyniki. Na czczo glukoza wynosiła 70mg, po godzinie 88mg, a po dwóch 107 mg. Wyniki są niby w normie, jednakże zastanawia mnie czemu po godzinie mam wynik niższy niż po dwóch. W poniedziałek mam wizytę u ginekologa, więc uzyskam odpowiedź....
Mam podobne wyniki 71, po godzinie 96, po dwóch 100. Nie sądzę żeby coś było nie tak, wyniki dobre, w normie. Daj znać co tam lekarz powie w poniedziałek, ja mam wizytę w środęDziewczyny, może któraś z Was miała podobną sytuację i mnie trochę uspokoi. Wczoraj miałam krzywa cukrową i zastanawiają mnie wyniki. Na czczo glukoza wynosiła 70mg, po godzinie 88mg, a po dwóch 107 mg. Wyniki są niby w normie, jednakże zastanawia mnie czemu po godzinie mam wynik niższy niż po dwóch. W poniedziałek mam wizytę u ginekologa, więc uzyskam odpowiedź....
Jasne, dam znaćMam podobne wyniki 71, po godzinie 96, po dwóch 100. Nie sądzę żeby coś było nie tak, wyniki dobre, w normie. Daj znać co tam lekarz powie w poniedziałek, ja mam wizytę w środę
Mimo wszystko może być to dziewczynka, zgadłam?Witam w nowym roku
To będzie nasz czas
Ostatnio byłam na połówkowych i jak myślicie? Chłopak czy dziewczynka ?
Zobacz załącznik 1604444
Witam w nowym roku
To będzie nasz czas
Ostatnio byłam na połówkowych i jak myślicie? Chłopak czy dziewczynka ?
Zobacz załącznik 1604444