Aurorah
Fanka BB :)
O z kim rodziłaś?też tam rodziłamnie było źle, oprócz tego, że źle mnie zszyli po SN XD ale chociaż fajną położna miałam, bo pozwoliła meczowy jeszcze przez 3h po porodzie siedzieć w czasach covidu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O z kim rodziłaś?też tam rodziłamnie było źle, oprócz tego, że źle mnie zszyli po SN XD ale chociaż fajną położna miałam, bo pozwoliła meczowy jeszcze przez 3h po porodzie siedzieć w czasach covidu
![]()
wow jaka wysokaDzisiaj odebrałam wyniki z bety wyszła 5842byłam w szoku ze taka wysoka
teraz wydzwanianie po lekarzach i umawianie wizyt.
Mnie w nocy napadł Wielki GłódDziś żadnych dolegliwości (nie żebym tęskniła) ale moje samopoczucie jest wyśmienite![]()
Ej ja mam podobne stawki w Opolu, wiec to super cenaCiążę z córką jak prowadziłam to płaciłam 250 zł teraz planuję u innego lekarza i u niej wizyta plus USG to 220 zł ale nie wiem czy to jest cena prowadzenia ciąży. Obie lekarki są w Krakowie.
No nie. Mój nie korzystałNo właśnie ten mój nie miał w gabinecie USG, wiec ani razu nic nie widziałNo maskara
Ale z tego co wiem jak się znajdzie lekarza na NFZ, który ma u siebie w gabinecie sprzęt to raczej z niego korzysta przy każdej wizycie, bo nikt go nie rozlicza z tego
![]()
Połączycie się z Opolem online? Wideokonferencja z porodówki?Polecam ja tam rodziłam i drugie też tam zamierzam.Ha to przy dobrych wiatrach moze się tam spotkamy
impreza z forum przeniesie się na położnictwo
w sumie tego nam życzę
![]()
Ja mam tak po przebudzeniuMnie w nocy napadł Wielki Głód
Ja miałam na porodówce tak ujowa położna ze zniszczyła mi cały poród, ale to opowieść na inna okazje. Za to zespół anestezjologów przy zzo a potem cc był naj! Cudowne babki!też tam rodziłamnie było źle, oprócz tego, że źle mnie zszyli po SN XD ale chociaż fajną położna miałam, bo pozwoliła meczowy jeszcze przez 3h po porodzie siedzieć w czasach covidu
![]()
W sumie dzisiaj miałam z 5 pobudek także to tez może dlategoJa mam tak po przebudzeniuszkoda że rano nie mam apetytu
Ale nacinali Cię czy pekłaś?też tam rodziłamnie było źle, oprócz tego, że źle mnie zszyli po SN XD ale chociaż fajną położna miałam, bo pozwoliła meczowy jeszcze przez 3h po porodzie siedzieć w czasach covidu
![]()
haha, do małego czy na siku?W sumie dzisiaj miałam z 5 pobudek także to tez może dlatego![]()