Dulce123
Fanka BB :)
HahaU mnie w pracy to samow sumie to moje takie dwa największe objawy to ta senność i takie wszechogarniajacy mnie wkurw
wystarczy że ktoś stanie bok mnie już mnie drażni
nie wiem jak mój mąż to wytrzyma
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HahaU mnie w pracy to samow sumie to moje takie dwa największe objawy to ta senność i takie wszechogarniajacy mnie wkurw
wystarczy że ktoś stanie bok mnie już mnie drażni
nie wiem jak mój mąż to wytrzyma
Dlatego mój uciekł XDddddddddddHahamój by nie wytrzymał ze mną
No mam nadzieję że to progesteron a nie osobowośćHa, wkurw tez mam i chce mi się płakać. To progesteron![]()
Też właśnie słyszałam, że lepiej nie jeść, nad czym baaardzo ubolewamZ serami pleśniowym trzeba uważać w ciąży
jeść można ale musi być z pasteryzowanego mlekaTeż właśnie słyszałam, że lepiej nie jeść, nad czym baaardzo ubolewam![]()
Na dwa miesiące do wojska. W sensie wiedzieliśmy to od roku. Tylko rok temu nie wiedzieliśmy ze będziemy wtedy w czwórkę. Ja, mąż, młody i KropkaZ domu?![]()
Można ale z mleka pasteryzowanegoTeż właśnie słyszałam, że lepiej nie jeść, nad czym baaardzo ubolewam![]()
Przywróciłaś mi nadziejęjeść można ale musi być z pasteryzowanego mlekaczyli większość w sklepie jest z z mleka pasteryzowanego i druga sprawa jak się podda ser obróbce termicznej to jest raczej bezpieczny.