Brownie1992
Moderator
Czemu mi się wydawalo, że Twój mąż jeździ karetka?Na dwa miesiące do wojska. W sensie wiedzieliśmy to od roku. Tylko rok temu nie wiedzieliśmy ze będziemy wtedy w czwórkę. Ja, mąż, młody i Kropka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czemu mi się wydawalo, że Twój mąż jeździ karetka?Na dwa miesiące do wojska. W sensie wiedzieliśmy to od roku. Tylko rok temu nie wiedzieliśmy ze będziemy wtedy w czwórkę. Ja, mąż, młody i Kropka![]()
Jak można jeść takie ohydztwoPrzywróciłaś mi nadziejębo myślałam, że całkowicie nie można
![]()
Jedno drugiego nie wykluczaCzemu mi się wydawalo, że Twój mąż jeździ karetka?![]()
Nie potrafię tego wyjaśnićJak można jeść takie ohydztwo![]()
Pewnie gorszyJedno drugiego nie wykluczazanim jeździł był medykiem w wojsku i chciał sprawdzić za moja delikatna namowa czy dalej jest tam taki sam bajzel jak pamiętał.
![]()
ja jedynie z koziego mleka nienawidzę serów a tak to wszystkie uwielbiam miłością wielkąNie potrafię tego wyjaśnićale ja pochłaniam sery wszelkie w każdej ilości
![]()
Generalnie od wczoraj śle smsy jak bardzo chce już wracaćPewnie gorszy![]()
Mój mnie tym zaraził 6 lat temuJak można jeść takie ohydztwo![]()