Dulce123
Fanka BB :)
już? dostałaś skierowanie?Ja zaraz jadę na krew robić te wszystkie hivy, kiły![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już? dostałaś skierowanie?Ja zaraz jadę na krew robić te wszystkie hivy, kiły![]()
Ej ja dzisiaj nawrzeszczalam na brata tylko dlatego ze był wkurwiajacy bo zachowywał się jakby miał ADHD czyli w sumie jak co dzień.Kurcze ja jakoś nie jestem wkurwiona
Zmęczona, śpiącą bolą cycki i brzuch, mdli, ale nie wkurwiona![]()
Powiedz, ze w ciąży jesteś i masz pierwszeństwo. Nie ma za coWyjdę z małym na spacer i jak nie będzie kolejki w labo to zrobię betę. Jak będzie to nie![]()
Dostałam skierowanie to robie
Strach tym ludziom dzień dobry powiedzieć czasami, a co dopiero mówić o pierwszeństwiePowiedz, ze w ciąży jesteś i masz pierwszeństwo. Nie ma za co![]()
to nie mówisz tyło idziesz na początek, jak ktoś ma problem to pokazujesz kartę z informacją, że ciężarne mają pierwszeństwo. Ja tak robiłam, ale tylko wtedy, gdy były długie kolejki i nie chciało mi się czekać XDStrach tym ludziom dzień dobry powiedzieć czasami, a co dopiero mówić o pierwszeństwie![]()
Umówiłam się do gin na NFZ, termin dopiero na 9 listopada![]()
Kurcze właśnie patrze i nie mamA tak serio to nawet jak nie masz skierowania to zrób cytomegalie igg igm, bo to ważne a nie jest obowiązkowe. Można sobie zaoszczędzić sporo stresu na przyszłość![]()