sylwia210295
Fanka BB :)
Przeznaczenie wygrało, jedna pani w gabinecie i wchodzę 

Faktycznie to prawda, że przy drugim dziecku się głupieje
Faktycznie to prawda, że przy drugim dziecku się głupieje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myslałam że chociaz na październik się załapie....Dobrze, ze nie na maj
Zrób koniecznie. Warto dopłacić a przechodzenie cmv w czasie ciąży może/choć nie musi mieć naprawde poważne konsekwencje dla dziecka - u nas jak wyszła próba audiologiczna zle w szpitalu to pobrali krew na cmv i przynajmniej dzięki temu ze @Lea2022 mnie przekonała żeby zrobił badania widziałam ze jest wszystko ok.Kurcze właśnie patrze i nie mam![]()
A to trzeba zrobić w szpitalu czy można w labie ?Zrób koniecznie. Warto dopłacić a przechodzenie cmv w czasie ciąży może/choć nie musi mieć naprawde poważne konsekwencje dla dziecka - u nas jak wyszła próba audiologiczna zle w szpitalu to pobrali krew na cmv i przynajmniej dzięki temu ze @Lea2022 mnie przekonała żeby zrobił badania widziałam ze jest wszystko ok.
Ja nie lubie jajek, jedynie na miękko a w ciąży jednak się nie powinnoJa to znowu jajcowa jestem. Mogłabym jeść non stop jajecznicę, gotowane jajka, pastę jajeczną…![]()
Mi w sumie cały czas tak trochę niedobrze na żołądku, ale nie na tyle żeby nie móc nic zjeść, wiec jem, ale bez entuzjazmuDzień doberek dziewczynyjak się czujecie? Ja wstałam i zaczynają się mdłości… może to dobry znak, bo Beta teraz skoczy
Miłego dnia!![]()
Mnie jak ostatnim razem byłam w ciąży tak stare babsko wyzywało w kolejce, że aż się popłakałamto nie mówisz tyło idziesz na początek, jak ktoś ma problem to pokazujesz kartę z informacją, że ciężarne mają pierwszeństwo. Ja tak robiłam, ale tylko wtedy, gdy były długie kolejki i nie chciało mi się czekać XD
Można w labie, tylko nie dają skierowania bo to zalecane a nie obowiązkoweA to trzeba zrobić w szpitalu czy można w labie ?
Ja miałam dwa razy robione - raz jak w 10 tc wyszedł zły obraz na USG a drugi przed przyjęciem do szpitala - tam gdzie rodziłam taki mieli wymóg. Ja jeszcze Parwowirus B19 robiłam i chyba na to jedno mam przeciwciała z tego co pamietamZrób koniecznie. Warto dopłacić a przechodzenie cmv w czasie ciąży może/choć nie musi mieć naprawde poważne konsekwencje dla dziecka - u nas jak wyszła próba audiologiczna zle w szpitalu to pobrali krew na cmv i przynajmniej dzięki temu ze @Lea2022 mnie przekonała żeby zrobił badania widziałam ze jest wszystko ok.
A to się dopytam po wakacjach, może wysepieMożna w labie, tylko nie dają skierowania bo to zalecane a nie obowiązkowe![]()
Też się stresowałam, ale jak mi pokazała obraz z usg to zeszło ciśnienieTeż tak się stresujecie przed wizytą? Zwłaszcza pierwszą. Mam wrażenie, że zaraz zwymiotuję![]()