Ja to samo chociaż teraz staram się ograniczaćNie potrafię tego wyjaśnićale ja pochłaniam sery wszelkie w każdej ilości
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to samo chociaż teraz staram się ograniczaćNie potrafię tego wyjaśnićale ja pochłaniam sery wszelkie w każdej ilości
![]()
Perfektale mi narobyłyście smak na gorgonzolę z takim wyraźnym aromatem rzygu z tej pleśni![]()
Weeeeeź przestańale mi narobyłyście smak na gorgonzolę z takim wyraźnym aromatem rzygu z tej pleśni![]()
Rzyyyygale mi narobyłyście smak na gorgonzolę z takim wyraźnym aromatem rzygu z tej pleśni![]()
noo ale w serze to tak inaczej smakujeRzyyyyg![]()
mój mąż był w wot i mój termin wypadł akurat w czasie jego szkolenia, drugiego dnia już do mnie dzwonił, że mu ciężko i czy nie chce go szybciej w domuJedno drugiego nie wykluczazanim jeździł był medykiem w wojsku i chciał sprawdzić za moja delikatna namowa czy dalej jest tam taki sam bajzel jak pamiętał.
![]()
Też chodzę wściekła jak osa i tylko szukam powodów na co tym razem i o co się przyczepićU mnie w pracy to samow sumie to moje takie dwa największe objawy to ta senność i takie wszechogarniajacy mnie wkurw
wystarczy że ktoś stanie bok mnie już mnie drażni
nie wiem jak mój mąż to wytrzyma
Też chodzę wściekła jak osa i tylko szukam powodów na co tym razem i o co się przyczepića mój mąż chodzi za mną i chce mnie przytulać, co ogólnie jest słodkie, ale jak jestem zła to mnie to wkurza
Spać mi się chce, ale tylko wieczorami. Teraz już mogłabym pójść spać, ale szkoda mi wieczoruto jeszcze etap gdzie mogę to powstrzymać. W pierwszej ciąży przychodziła 21 i musiałam iść spać, nie było zmiłuj. Ale na szczęście trwało to tylko kilka tygodni
Myślę cały czas czy robić jutro betę czy nie. Wiem, miałam nie robić aleeee![]()