Moonstone
Moderator
roiboosczerwona że owocowa?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
roiboosczerwona że owocowa?![]()
Powiedziałam, że naprawdę dźwigam ciężkie rzeczy i w końcu dał mi to zwolnieniei chodziłaś do pracy czy jednak Ci dał?
Nie nie. Poszłam poprostu do niego aby potwierdził, że jestem w ciąży. W piątek idę do mojego jużTo Twój stały lekarz?
Bardzo lubię gołąbki, ale nie umiem ich stworzyćJak nie masz na nie smaka, to wyślij
![]()
omg, to straszne. Już chyba nie chodzisz do niego?Powiedziałam, że naprawdę dźwigam ciężkie rzeczy i w końcu dał mi to zwolnienie
To moja pierwsza i ostatnia wizyta była. Wracam do swojego lekarza co chodzę od lat.omg, to straszne. Już chyba nie chodzisz do niego?
Roisbos ja jej akurat nie piję bo jest niedobraczerwona że owocowa?![]()
Tak ale nie cały czas. Czasem odczuwam to napięcie jak przy pełnym pęcherzuDziewczyna macie takie napięcie podrzusza? Jakby trochę wzdęcie?![]()
Czekać aż zacznie chodzićNo to ciekawe co mam zrobić z moim 8 miesięcznym 10kg dzieckiem![]()
to ja też, więc czarną można pić ale lekką tak jak lubieRoisbos ja jej akurat nie piję bo jest niedobra