U
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O, tego nie słyszałam jeszcze.Smakuje ziemia![]()
Mi wychodzi chłopak, ale trzymam kciuki za dziewczynkę, bo córcia bardzo chciałby siostrę, w sumie obojętnie, oby zdroweJaka płeć Wam wychodzi wg kalendarza chińskiego? U mnie dziewczynka![]()
Mieszkałam przez kilka lat w Anglii i stamtąd się tego nauczyłam. Podobnie jak pokochałam frytki zalane octem![]()
Jaka płeć Wam wychodzi wg kalendarza chińskiego? U mnie dziewczynka![]()
Czasem jemy fast foody, ale nie często. Jeśli już zamawiamy to kebaby (mamy świetną kebabownie blisko domu), zapiekanki (uważam, że w moim wydupiu sa najlepsze na świecie), albo burgery. Ale najczęściej jeśli juz fast food to domowej roboty.Coś jecie z fast-foodow? Restauracji? Co miałyście na obiad? Jestem głodna, ale nie wiem na co mam ochotę![]()
no to jest czaderskie frytki polane octem kochamMoja miłość do octu, myślę że zaakceptowała bym to danie
U mnie chłopiec
Ja miałam pyzy z mięsem w sosie pieczarkowym i zupkęCzasem jemy fast foody, ale nie często. Jeśli już zamawiamy to kebaby (mamy świetną kebabownie blisko domu), zapiekanki (uważam, że w moim wydupiu sa najlepsze na świecie), albo burgery. Ale najczęściej jeśli juz fast food to domowej roboty.
Dziś na obiad zupa musztrdowa. Właśnie myślę, co na jutro, ale chyba "chińczyk" z ryżem![]()
Nie… jednak dalej nie umiem sobie wyobrazićno to jest czaderskie frytki polane octem kocham![]()
musiałabyś spróbowaćNie… jednak dalej nie umiem sobie wyobrazić![]()