Aurorah
Fanka BB :)
Robot planetarny to żyćkoPytanie z innej beczki, macie robota plenatarnego? Przymierzam się do zakupu i nie wiem czy wybrać Kenwood czy Boscha![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robot planetarny to żyćkoPytanie z innej beczki, macie robota plenatarnego? Przymierzam się do zakupu i nie wiem czy wybrać Kenwood czy Boscha![]()
GratulacjeKochane wróciłam właśnie od lekarza okazało się, że te upławy to grzybica. Mam globulki na 3 dni. Kamień z serca.
Co najbardziej mnie zaskoczyło lekarz powiedział, że pięknie bije serduszko
Jestem w szoku, bo to 5+3 dopiero![]()
O to tydzień dalej niż ja6+3 i wizyta już w środę![]()
Aplikacja pokazuj mi że termin na 7 maja ale kto wieO to tydzień dalej niż jami pierwszy lekarz wyliczył termin na 14maja, a teraz z wielkości fasolki na 10 maja. Ciekawe jak będzie u ciebie
![]()
o nieJa się niestety dziewczyny żegnam
Życzę Wam spokojnych ciąż i w maju pięknych bobasów![]()
Beta praktycznie nic nie urosła, plamie bardziej, czekam na turbo okreso nieale może nie wszystko przesądzone byłaś u lekarza?
Trzymaj się i życzę dołączenia do czerwcowych mamBeta praktycznie nic nie urosła, plamie bardziej, czekam na turbo okres![]()
O nie, trzymaj sięJa się niestety dziewczyny żegnam
Życzę Wam spokojnych ciąż i w maju pięknych bobasów![]()
Bardzo mi przykro. Wiem jakie to okropne uczucie, bo w maju to samo mnie spotkało. Trzymaj się dzielnie i staraj się nie zadręczać. Życzę żeby szybko się udało. Mocno przytulam!Beta praktycznie nic nie urosła, plamie bardziej, czekam na turbo okres![]()