Hormiona
Fanka BB :)
chociaż to jest trochę pocieszające, że jest nas więcej.Nie jesteś sama, zapewniamJa dzisiaj wstałam tylko po to, żeby się przebrać, zrobić śniadanie i przenieść się na sofę owinięta kocem
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chociaż to jest trochę pocieszające, że jest nas więcej.Nie jesteś sama, zapewniamJa dzisiaj wstałam tylko po to, żeby się przebrać, zrobić śniadanie i przenieść się na sofę owinięta kocem
![]()
O widzisz, a mój wgl mnie nie kieruje na witaminy ehhhW 5 ? Na pierwszej wizycie. Od razu z wszystkimi badaniami , sle chodzę z pakietu a i tak musiałam za D i B12 zapłacićbo nie mam w pakiecie
Hej, witaj. Jak się czujesz? Opowiesz coś o sobie?Dzień dobry.
Chciałam się przywitać.
Najprawdopodobniej będę majową mamą także. Termin porodu z miesiączki mi wypada na 27.05. Ale jeszcze przede mną wizyta wiec wtedy będę wiedzieć wszystko a przede wszystkim czy z dzidzisiem jest dobrze i czy ciąża rozwija się prawidłowo. Wizytę mam 11.10 wtedy będzie 7+3 u mnie z miesiączki.
Prenatalne usg (w poprzedniej ciąży) miałam przez brzuch, i ja też wolę kobiety - po pierwsze tak jak Ty, że trochę się krępuję a po drugie jak z kobietą rozmawiam to czuję, że nadajemy na tych "samych falach", np. rozumie jak mówię o rodzajach bóliDziewczyny jak wygląda badanie prenatalne, czy jest dopochwowe? Nie powiem ale trochę się krępuje przed facetami odkąd byłam w szpitalu jako nastolatka![]()
Podobno lepiej iść w 13 tyg ciąży bo już wszystko widać przez brzuch i tak też się zapisałam, niestety musi być facet. Nie znalazłam kobiety do usg.Prenatalne usg (w poprzedniej ciąży) miałam przez brzuch, i ja też wolę kobiety - po pierwsze tak jak Ty, że trochę się krępuję a po drugie jak z kobietą rozmawiam to czuję, że nadajemy na tych "samych falach", np. rozumie jak mówię o rodzajach bóli
Zawsze umawiam się do kobiety, mówię oficjalnie w recepcji, że tak preferuję
Oczywiście czasem są sytuację awaryjne i wtedy jest jak jest nie ma wyjścia, że jest facet![]()
U mnie identyczna sytuacja!Dzień dobry.
Chciałam się przywitać.
Najprawdopodobniej będę majową mamą także. Termin porodu z miesiączki mi wypada na 27.05. Ale jeszcze przede mną wizyta wiec wtedy będę wiedzieć wszystko a przede wszystkim czy z dzidzisiem jest dobrze i czy ciąża rozwija się prawidłowo. Wizytę mam 11.10 wtedy będzie 7+3 u mnie z miesiączki.
Zawsze wizyty sa stresujące...Dziewczyny, dzisiaj mam swoją pierwszą wizytę u ginekologa. I jakoś tak się stresuje, że to masakra. Też tak miałyście?![]()
Dziewczyny, a czy badałyście sobie jakieś witaminy teraz?
Bo podobno ginekolodzy nie wysyłają na takie badania. To skąd mają wiedzieć jakie zapotrzebowanie nasz organizm ma na witaminy.![]()
Hej, witaj. Jak się czujesz? Opowiesz coś o sobie?Czy to Twoja pierwsza ciąża i dziecko?
WitajDzień dobry.
Chciałam się przywitać.