Brownie1992
Moderator
Dziewczyny, Ania mi odpisała, że już powinnyście mieć dostęp do wątku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wszyscy lekarze dowierzają pomiarom domowym. Byłam kiedyś u jednej gin też podczas ciąży - krzyczała, że muszę brać pigułki na ciśnienie każdy dzień, nie ważne jakie mam cyferki w domu. Ważne, że u niej zawsze pokazuje więcej. Tym razem wybrałam inną gin z przychodni
A ma ktoś linka do tego wątkach prywatnego ?
To ja nadal nie mam. Co bedzie sie działo na wątku prywatnym?
Magnez pomaga. SerioRety, dziewczyny, nie mogę spać. Co bierzecie na sen? Jak ja tak będę kiepsko sypiała do porodu, to tragedia. Ja zacznę odliczać godziny ciąży, a nie dni czy tygodnie.
Nie wiem czy zgłaszałaś Brownie1992 chęć dołączenia, bo chyba na ostatniej liście Cie nie ma.Ja też nadal nie mam uprawnień i nie mogę wejść.
Ja też łykam magnez, nie męczą mnie przy okazji skurcze i drętwienie dłoni i nóg. Podobno też uspokaja i poprawia nastrój. Na czas ciąży jak znalazł.
Ja biorę Laktomag z B6, bo jest w formie leku, nie suplementu.
No to zrobimy jeszcze jedna listę dziewczynJa też nadal nie mam uprawnień i nie mogę wejść.
Ja też łykam magnez, nie męczą mnie przy okazji skurcze i drętwienie dłoni i nóg. Podobno też uspokaja i poprawia nastrój. Na czas ciąży jak znalazł.
Ja biorę Laktomag z B6, bo jest w formie leku, nie suplementu.