Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przy pierwszym dziecku 9 lat temu korzystałam z jakiejś polecanej wtedy książki, którą dostałam od kuzynki, już nawet nie pamiętam tytułu. Z perspektywy czasu i kolejnych ciąż (czekamy na 4. maleństwo) uważam, że niepotrzebnie się wtedy nakręcałam i chciałam, żeby syn "odhaczał" kolejne kroki, nawet jak pediatra mówiła, że ma czas to trochę niedowierzałam i stresowałam się, że coś jest nie takHej dziewczyny, czy możecie polecić jakąś dobrą książkę o rozwoju dziecka od noworodka?
Czy to zbędne wg Was ,tych bardziej doświadczonych? Nie chcę się nakręcać,że wszystko ma być jak w książce,ale chciałabym mieć jakąś wiedzę,bo to pierwsza dzidzia![]()
Hej dziewczyny, czy możecie polecić jakąś dobrą książkę o rozwoju dziecka od noworodka?
Czy to zbędne wg Was ,tych bardziej doświadczonych? Nie chcę się nakręcać,że wszystko ma być jak w książce,ale chciałabym mieć jakąś wiedzę,bo to pierwsza dzidzia![]()
Drogie panie ostatni miesiąc przed nami !!
U mnie od tygodnia opuchniete stopy i skrócenie szyjki macicy do 17mm, mam nadzieję że maleństwo posiedzi chociaż do początku maja ( termin na 20)
A jak tam u was Samopoczucie ?![]()
Hej my już po porodzie, było boleśnie ale za to jaka radość po, największe szczęście w życiu ❤ Mała z waga 3120g, 54cm. Pomimo wszystko poród wspominam świetnie, trafiła mi się świetna położna, wyrozumiała i z doświadczeniem, bardzo kochana kobieta, prowadziła poród sprawnie i w miarę szybko mi się udało urodzić wręcz mała wyskoczyła w ręce położnej ledwo ją złapaładzisiaj się codziennie czegoś nowego uczymy, mocno kochamy❤
Powodzenia, daj znać jak urodziszCudownieogromne gratulacje
❤ wszystkiego dobrego dla Was, cieszcie się sobą ❤❤❤ powodzenia na dalszej rodzicielskiej drodze
Czekamy na naszą najmłodszą Kruszynkę, wierzę, że już niedługo![]()