Pani_Zabuch
Fanka BB :)
Też mi się taki marzył...Ja marzyłam o porodzie naturalnym do wody, ale niestety mam bezwzględne wskazania do cc.
Przy ostatnim porodzie, po 3 dniach skurczy miałam tylko takie marzenie żeby po prostu urodzić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mi się taki marzył...Ja marzyłam o porodzie naturalnym do wody, ale niestety mam bezwzględne wskazania do cc.
To malutko... Z tego co kojarzę, tam jest górna granica określona, im niżej tym chyba lepiej co?Hejkana czczo 82, po 1h 103
Nie do końca. wynik 56 po 2 godzinach może oznaczać hipoglikemię reaktywną i tu warto się temu przyjrzeć, ale pewnie dopiero po ciąży.To malutko... Z tego co kojarzę, tam jest górna granica określona, im niżej tym chyba lepiej co?
zazdroszczę tak dużej rodziny i że się wszyscy razem trzymacie i wspieracieJa rozmawiałam z mamą w momencie gdy czekałam na wynik więc odrazu poinformowałam ją o pozytywnym i automatycznie tatępierwsze wnuk/wnuczka i pierwsza pra od strony taty
jak tata zobaczył pierwsze usg to łzy w oczach xD więc czekam do następnego USG i najbliższej rodzinie powiemy (tylko moja najbliższa rodzina to około 60 osób
- mama ma 8 rodzeństwa, tata 3 i wszyscy się razem trzymamy z kuzynami etc)
Może warto skoczyć na bete I wiedzieć na 100%Dziewczyny. Nie wiem gdzie mogłabym się podpytać. Nie ma jeszcze żadnych grup na czerwiec, więc może Wy mi pomożecie. OWU miałam 14.09 planowany @ na 29.09, ale od 25.09 mam mdłości. Piersi mega tkliwe, do tego żyły się na nich pojawiły. Test dzisiaj wyszedł negatywny. Nie wiem czy ja sobie coś wmawiam czy to może być ciąża? Jeśli nie na temat to bardzo przepraszam…
Myślisz, że jeśli miałaby wyjść to już by wyszła?Może warto skoczyć na bete I wiedzieć na 100%![]()