Lea2022
Moderator
Ja bym nie poleciała, może w drugim. Nienawidzę listopada i chętnie bym spędziła jego drugą połowę w ciepłym miejscu.Dziewczyny, a jak macie z wakacjami zagranicznymi w pierwszym trymestrze? Latacie czy raczej nie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym nie poleciała, może w drugim. Nienawidzę listopada i chętnie bym spędziła jego drugą połowę w ciepłym miejscu.Dziewczyny, a jak macie z wakacjami zagranicznymi w pierwszym trymestrze? Latacie czy raczej nie?
To ja zgarnęłam sama dwóch jak młodszy miał niecałe 5 miesięcy i polecieliśmy na FuertęJa bylam z 4-miesięcznym dzieckiem i dwulatkiem miesiac w Grecji. Samochodem![]()
superJest zarodek z ciałkiem żółtym, mamy też akcję serca. Kolejna wizyta za 3 tygodnie na założenie karty ciąży itd.
U mnie założyła lekarka na tej samej wizycie, na której było serduszko. I przydała się wczoraj w szpitalu.Czemu kartę ciąży zakłada się dopiero po takim czasie od serduszka?
Powodzenia! Jakie nastawienie?Gratuluję !
A ja dziś się właśnie dowiedziałam że za tydzień w sobotę się przeprowadzam więc mam tydzień na spakowanie całego, całego, malutkiego mieszkania![]()
mnie też to czeka, ale za jakiś miesiąc.Gratuluję !
A ja dziś się właśnie dowiedziałam że za tydzień w sobotę się przeprowadzam więc mam tydzień na spakowanie całego, całego, malutkiego mieszkania![]()
Jestem przerażona. Nie dość że jutro muszę jechać do Łodzi i wracam wieczorem w piątek to zacznę od soboty a że szybko się mecze będzie to przeprawa na całego... Plus do tego rozkręcanie mebli gdzie mamy umeblowanie całego mieszkania swoje to taki mały hardcorePowodzenia! Jakie nastawienie?
Przy tak wysokiej becie przyrosty już zwalniają. Nie ma sensu ich mierzyć. Jak coś niepokoi to usg.U mnie wczoraj znowu plemienie mimo luteiny. Dzisiaj 6+1 beta 14721, w poniedziałek 10097. Przyrost mniejszy niż powinien, więc od razu byłam na USG. Pęcherzyk ciążowy 17mm, żółtkowy 2,1 mm. W piątek tylko ciążowy 7 mm, więc ciąża się rozwija. Dalej muszę leżeć. Podobno w niektórych tygodniach ciąży mogą się zdarzać anomalie w przyroście, skoro wyjściowa beta jest wysoka. Miałyście tak?
U mnie w 1szej ciąży też na pierwszej wizycie było serduszko ale kartę miałam założona dopiero na następnej.Czemu kartę ciąży zakłada się dopiero po takim czasie od serduszka?