Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To ja się podkleję, u mnie dziś również wizyta zaliczona, serduszko na zoomie biło jak szalone, zwruszajacy był to widokHejka, ja po wizycie. Jest zarodek i serduszko. Termin mam na dzień mamy
Dziś 6t3d. Więc pewnie rozpakuje się na końcu bo córkę miałam porod wywoływany w 41 tygodniu![]()
A czemu 25.05? Jakaś szczególna data?To ja się podkleję, u mnie dziś również wizyta zaliczona, serduszko na zoomie biło jak szalone, zwruszajacy był to widokdzidzia 2.5 mm
wg transferu 6+0, wg CRL 5+6, wiec pewnie termin 29 maja, ale liczę, ze się uda wstrzelić w 25.05.25
![]()
myślę, że pewnie chodzi o to że fajnie wizualnie wygląda 25.05.2025A czemu 25.05? Jakaś szczególna data?
A no tak, wybaczcie. Ja juz powinnam w spankomyślę, że pewnie chodzi o to że fajnie wizualnie wygląda 25.05.2025![]()
Dokładniemyślę, że pewnie chodzi o to że fajnie wizualnie wygląda 25.05.2025![]()
no niestety teraz już nie nadają takich peseli jak my mieliśmy czyli na początku data urodzin. Moi synowie już mają w cały świat pesele… przez to trudniej zapamiętaćJa myślę że chodzi o fajny PESEL 252525...![]()
A w jakim są wieku? Moja dwulatka ma datę urodzin tylko zamiast miesiaca 11 ma 31no niestety teraz już nie nadają takich peseli jak my mieliśmy czyli na początku data urodzin. Moi synowie już mają w cały świat pesele… przez to trudniej zapamiętać![]()