Mercy89
Fanka BB :)
Ja również odpuszczam. Nie znajdziesz tętna bo dzidzia ucieknie i stres od razu lvl100.Ja nie mam, nie używałam i nie planuję kupować![]()
Wolę sobie później dorzucić do detektora oddech dla dziecka, to już jest przydatne!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja również odpuszczam. Nie znajdziesz tętna bo dzidzia ucieknie i stres od razu lvl100.Ja nie mam, nie używałam i nie planuję kupować![]()
Ja również odpuszczam. Nie znajdziesz tętna bo dzidzia ucieknie i stres od razu lvl100.
Wolę sobie później dorzucić do detektora oddech dla dziecka, to już jest przydatne!
szczerze mówiąc też się skłaniam teraz ku CC . Choć wiem że to poważna operacja. Zobaczymy jak się wszytko potoczy.
W drugiej ciąży też mi kazał . Nie wypiłam, mąż przyniósł mi zestaw mc DonaldaJa niestety będę robiła mimo tego, że na 100% dostanę diagnozę. Niestety doktor się upiera, bo inaczej nie postawi diagnozy w karcie ciąży![]()
U nas pilnują żeby obalić do ostatniej kropelkiW drugiej ciąży też mi kazał . Nie wypiłam, mąż przyniósł mi zestaw mc Donaldai też wyszło ok 190 jak w pierwszej ciąży a ile przyjemności …
Mnie najbardziej mdli w nocy. Myślałam, że zwymiotuję.Mi w ogóle jest niedobrze z rana. Mdli mnie bardzo już po przebudzeniu. Potem w ciągu dnia jest już znośnie. Byłam kawoszką. Odkąd zaszłam w ciążę odrzuciło mnie od kawy. Wczoraj pierwszy raz zrobiłam sobie taką słabą filiżankę, ale wypiłam trzy łyki i już nie wróciłam do niej![]()
Też mam takie odczucia , jednak do tej pory na szczęście nie zwymiotowałam. Wiem co czujeszMnie najbardziej mdli w nocy. Myślałam, że zwymiotuję.
Mnie mdli od rana do nocy i też właśnie odrzuca od kawy. W poprzedniej ciąży mogłam pić bez problemu.Mi w ogóle jest niedobrze z rana. Mdli mnie bardzo już po przebudzeniu. Potem w ciągu dnia jest już znośnie. Byłam kawoszką. Odkąd zaszłam w ciążę odrzuciło mnie od kawy. Wczoraj pierwszy raz zrobiłam sobie taką słabą filiżankę, ale wypiłam trzy łyki i już nie wróciłam do niej![]()