reklama

Majowe mamy 2025

Ja tam trochę nie ogarniam jednego. Chodzimy do tych lekarzy. Ja tez mam ograniczone zaufanie, ale skoro jest do wykonania jakieś badanie to nie wyobrażam sobie z niego rezygnować. Wynik też jest potem szczegółowo omawiany i to 2 razy, z lekarzem wykonującym i prowadzącym. Badanie nie jest inwazyjne, więc o co chodzi?
Jak idzie się do lekarza będąc chorym to też ze strachu rezygnujecie z części badań?
To nie o to że chcemy rezygnować czy nie ale te badania są niedokładne, mało przejrzyste. Taka sobie statystyka. Dużo dziewczyn po tej pappie stresuje się i płaci za badania genetyczne typu sanco.

reklama
Hej dziewczyny, nasza jednocentymetrowa dzidzia pozdrawia ze 142 uderzeniami serduszka na minutę 🥹
Super, gratuluję 😊 Twój lekarz chyba ma fajne usg, bo ja dzisiaj liczyłam na trochę lepszy obraz, dzidzia prawie 2cm a na usg to tylko taka plamka 😁

Załączniki

• IMG-20241011-WA0009.jpeg
    IMG-20241011-WA0009.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 111
Super, gratuluję 😊 Twój lekarz chyba ma fajne usg, bo ja dzisiaj liczyłam na trochę lepszy obraz, dzidzia prawie 2cm a na usg to tylko taka plamka 😁
Gratulacje!!! Z tego co widzę, to u Ciebie tez spoko sprzęt, tylko chyba po prostu nie było przybliżenia 😅 u mnie jak najechała na jajniki to była jedna wielka plama, a mam obecnie 11 cm torbiel na jednym, wiec nie wiem, czy ten sprzęt rzeczywiście super 😅 ale serduszko i dzidzie było widać wyraźnie to najważniejsze :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry