Pani_Zabuch
Fanka BB :)
W miarę ok, chociaż od kilku dni wracam ze żłobka na raty, nie jestem w stanie dojść do domu (ok 1,3 km) bez przynajmniej jednego przystanku na złapanie oddechuSuper, cieszę się!
Jak Wasze samopoczucie dziewczyny?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W miarę ok, chociaż od kilku dni wracam ze żłobka na raty, nie jestem w stanie dojść do domu (ok 1,3 km) bez przynajmniej jednego przystanku na złapanie oddechuSuper, cieszę się!
Jak Wasze samopoczucie dziewczyny?
zdecydowanie nie jest to dobry pomysł !W miarę ok, chociaż od kilku dni wracam ze żłobka na raty, nie jestem w stanie dojść do domu (ok 1,3 km) bez przynajmniej jednego przystanku na złapanie oddechupoza tym zastanawiałam się dziś nad jedną rzeczą...mamy na "osiedlu" mały plac zabaw. Mój najmłodszy szkrab go uwielbia, ale niestety nie jest on w żaden sposób odgrodzony i cały placyk, a szczególnie piaskownica robi za kuwetę dla okolicznych kotów (tak, dla mnie to obrzydliwe, ale S absolutnie to nie przeszkadza). Zawsze jak młody chce się pobawić to najpierw wyrzucam te widoczne niespodzianki i pilnuje żeby nie dotknął, jeśli jakąś wykopie. Dziś dopiero uświadomiłam sobie, że aktualnie to chyba nie jest zbyt dobry pomysł...
Super.Dziewczyny melduje bijące serduszko![]()
ja będę dopiero spokojniejsza jak będę czuła ruchy maleństwaSuper.ja jeszcze czekam na wizytę a każdy dzien to wieczność
![]()
Może na razie odpuśćcie sobie ten plac zabaw, bo faktycznie strach, najważniejsze by tych odchodów nie dotykać rękoma. Ja mam kota, ale przebywa tylko na dworze i śpi na tarasie, do domu go nie wpuszczamy więc nie mam styczności z jego kupkami.W miarę ok, chociaż od kilku dni wracam ze żłobka na raty, nie jestem w stanie dojść do domu (ok 1,3 km) bez przynajmniej jednego przystanku na złapanie oddechupoza tym zastanawiałam się dziś nad jedną rzeczą...mamy na "osiedlu" mały plac zabaw. Mój najmłodszy szkrab go uwielbia, ale niestety nie jest on w żaden sposób odgrodzony i cały placyk, a szczególnie piaskownica robi za kuwetę dla okolicznych kotów (tak, dla mnie to obrzydliwe, ale S absolutnie to nie przeszkadza). Zawsze jak młody chce się pobawić to najpierw wyrzucam te widoczne niespodzianki i pilnuje żeby nie dotknął, jeśli jakąś wykopie. Dziś dopiero uświadomiłam sobie, że aktualnie to chyba nie jest zbyt dobry pomysł...
To jeszcze troszkę, pewnie ok 17-20 tyg dopiero poczujesz delikatne muśnięcia w podbrzuszuja będę dopiero spokojniejsza jak będę czuła ruchy maleństwaa tak każdy dzień jak wieczność prawda
myślę że dużo szybciejTo jeszcze troszkę, pewnie ok 17-20 tyg dopiero poczujesz delikatne muśnięcia w podbrzuszu![]()
Myślałam do tej pory, że pierwszamyślę że dużo szybciejto nie jest moja pierwsza ciąża
![]()
ciąża 7Myślałam do tej pory, że pierwszanic nie pisałaś, że masz dzieciaczki
więc w kolejnej ciąży pewnie szybciej, nie mam doświadczenia
![]()
To duże dzieciaki, fajnie! Ale ciąża 7.. przykro mi, że tyle przeszłaś. Oby ten szkrab Ci to wynagrodziłciąża 7z tego 2 dzieci
córka 12 lat i syn 7