nieboniebieskie
Fanka BB :)
No raczej wszystko na czczo... Morfologia, mocz, glukoza...Jakie masz badania? Nie wszystko trzeba badać na czczo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No raczej wszystko na czczo... Morfologia, mocz, glukoza...Jakie masz badania? Nie wszystko trzeba badać na czczo.
Morfologię i mocz nie trzeba na czczo, wszystkie wirusowe również.No raczej wszystko na czczo... Morfologia, mocz, glukoza...
To ja podobniePrzespałam prawie cały dzień. Wmuszam w siebie jedzenie i wodę. Jest cudownie![]()
Ostatnio płaciłam 400, a 1,5 roku temu 250Hej. Ja jak zwykle trochę mdłości z rana i już jest ok. Mam nadzieję,że tak zostanie. Na wieczór wizyta u fizjoterapeuty z córką,mam nadzieję,że nie zaśnie w aucie ,a potem będziemy bawić do polnocy
Jest prawie połowa października więc proponuję,żebyśmy ustały termin kiedy zamykamy grupę,każdy będzie mógł się określić czy zostaje i chce kontynuować znajomość
Tak swoją drogą jak czytam ile płacicie za wizyty to mnie słabi,ja za wizytę u mojej gin place 200zl. A w poprzedniej ciąży 180zl. Ale może też przez to,że mała mieścina,nie wiem.
Wydaje mi się ,że miejoscowoc ma znaczenie ,w większych miastach pewnie lekarze wołają więcej.Ostatnio płaciłam 400, a 1,5 roku temu 250
Warszawa
Koleżanka płaciła 650, także mój jest z tych tańszychWydaje mi się ,że miejoscowoc ma znaczenie ,w większych miastach pewnie lekarze wołają więcej.
No to dwa miesiące i pół podstawowej pensji nie maKoleżanka płaciła 650, także mój jest z tych tańszych
Jakbym miała czas, to rozważyłabym chodzenie na NFZ.