Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do kiedy można się wpisywać na grupę zamkniętą ?Cześć dziewczynyjutro dodam listę, miałam dodać dziś ale zostawiłam laptop w biurze i się tak nie czuję że od piątku nie chce mi się po niego podjechać
. Zazdroszczę wam możliwości l4. Posiadanie własnych firm to zło
Ogólnie mało się udzielam ponieważ tak strasznie się źle czujęwczoraj lepiej się poczułam i wzięłam się za robienie prania, porządków w szafie (ogólnie się nie przemęczałam) dziś mam takie zakwasy że to koniec a jutro poniedziałek i do pracy.
Ja jednorazowe, wielopielo to dla mnie za duza logistykaDziewczyny, a jakie macie plany na pieluszki dla maluchów? Wielo czy jednorazowe?
Moje narazie jest w pieluchach, na mm raz dziennie lub raz na 2 dni i ze smoczkiem. Naiwnie wierzę, że do maja to się pozbędziemy wszystkiego. No może z pieluchami bardziej na lato.Ja jednorazowe, wielopielo to dla mnie za duza logistyka
I wlasnie sobie uswiadomilam, ze bede miec dwa maluchy w pieluchach jednoczesnie![]()
To u nas bez smoczka, ale jeszcze na piersiMoje narazie jest w pieluchach, na mm raz dziennie lub raz na 2 dni i ze smoczkiem. Naiwnie wierzę, że do maja to się pozbędziemy wszystkiego. No może z pieluchami bardziej na lato.
Ale najbardziej to się obawiam, że będzie kradła smoczek maluchowi![]()
Dziewczyny, a jakie macie plany na pieluszki dla maluchów? Wielo czy jednorazowe?
Moje narazie jest w pieluchach, na mm raz dziennie lub raz na 2 dni i ze smoczkiem. Naiwnie wierzę, że do maja to się pozbędziemy wszystkiego. No może z pieluchami bardziej na lato.
Ale najbardziej to się obawiam, że będzie kradła smoczek maluchowi![]()
Wielo. Już nie mogę się doczekać wyjęcia małych pieluszekDziewczyny, a jakie macie plany na pieluszki dla maluchów? Wielo czy jednorazowe?