reklama

Majowe mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny 🫣 ja już się cieszyłam że wymioty i mdłości za mną a tu nie koniec jeszcze nie koniec i jeszcze nie czas. Dziś apka pokazała mi rozpoczynający się magiczny (jak dla mnie ) 12 tydzień ❤️❤️❤️. Wy tu o ciuszkach i karmieniu piersią/butelka a ja mam w głowie aby dotrwać i aby urodzić zdrowego dzidziusia i na niczym nie mogę innym się skupić 🥺

Dziewczyny przeczytałam o tej kofeinie- nie mam problemu, bo całkowicie odrzuciło mnie od kawy jak wiele z nas . Ale jedna z Was poleciła kawę bezkofeinową i taką też sobie zakupiłam 😋posmakowała mi, piję codziennie rano i to mój taki rarytas. Jednak czytałam że nie wszystkie firmy produkują te kawę w sposób bezpieczny bez chemii. Zamówiłam teraz na allegro kawę - tworzoną metodą swiss water. Co myślicie o tych kawach bez kofeiny?

Hej dziewczyny 🫣 ja już się cieszyłam że wymioty i mdłości za mną a tu nie koniec jeszcze nie koniec i jeszcze nie czas. Dziś apka pokazała mi rozpoczynający się magiczny (jak dla mnie ) 12 tydzień ❤️❤️❤️. Wy tu o ciuszkach i karmieniu piersią/butelka a ja mam w głowie aby dotrwać i aby urodzić zdrowego dzidziusia i na niczym nie mogę innym się skupić 🥺
Ty tu o porodzie, a do mnie nie dociera, że jestem w ciąży. 😀

reklama
Też wracają do mnie mdłości jak bumerang😅😂🤣już się przyzwyczaiłam, że myślę że jest 👌 a potem tak niedobrze…Jutro będę w 12 tygodniu💕

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry