Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kilka plusów jest. Ubranka będzie miała po siostrach. I wogole dziewczyny na pewno super sztamę będą trzymały w przyszłości!Ja jestem po prenetralnych właśnie. Wszystko ok. Prawdopodobnie 4 corka.. jakoś tak mi trochę smutno.
Jeszcze się może zmienić!Ja jestem po prenetralnych właśnie. Wszystko ok. Prawdopodobnie 4 corka.. jakoś tak mi trochę smutno.
wspaniałe wieścijestem już po wizycie, wszystko jest w porządku, dzisiaj zaczął się 9tcmam skierowanie na prenatalne, a następna wizyta u doktora 14.11
Wygodnie z dużym biustem się karmi na leżąco.super, dziękuję bardzo![]()
dziękujęwspaniałe wieści![]()
o to nie wiedziałam, ale leżąc na boku?Wygodnie z dużym biustem się karmi na leżąco.
a mi wręcz przeciwnie, najmniej wygodnie bo musiałam trzymać pierś żeby synka nie przygniotła, więc u nas fotel poduszki i tak się karmiliśmy. Moja pierś była 2 razy większa od jego główki.Wygodnie z dużym biustem się karmi na leżąco.
Tak, dokładnie. Mnie było najwygodniej. Spod pachy nie znoszę karmić.o to nie wiedziałam, ale leżąc na boku?