kalina.kalina
Fanka BB :)
Musisz napisac do @encepence95 wiadomosc prywatną i wtedy ona podziała, ale badz cierpliwa bo to na ogol triche trwa. Ona musi napisac do kogos tam innego wtedy.Możecie mnie dodać do tej grupy zamkniętej?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musisz napisac do @encepence95 wiadomosc prywatną i wtedy ona podziała, ale badz cierpliwa bo to na ogol triche trwa. Ona musi napisac do kogos tam innego wtedy.Możecie mnie dodać do tej grupy zamkniętej?
Skoro lekarz powiedział, że dziewczynka to dziewczynka. To wyrostek płciowy a nie siusiak.Część dziewczyny co myślicie co to za płeć byłam na nadaniach prenatalne 12,1 dzień powiedziano mi że to dziewczynka ale ja tam widzę susiak jak myślicie wy kobietki przewidziany poród mam na 29 maja jak ktoś może doradzić proszę o informację dziękuję.
Tez mam termin na 29 majaCzęść dziewczyny co myślicie co to za płeć byłam na nadaniach prenatalne 12,1 dzień powiedziano mi że to dziewczynka ale ja tam widzę susiak jak myślicie wy kobietki przewidziany poród mam na 29 maja jak ktoś może doradzić proszę o informację dziękuję.