Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to podobny termin do mnie masz ja na 22 maja.i też początkiem maja lekarzHej dziewczyny. Witam się nieśmiało. Termin porodu 19.05. Na teście dwie kreski, bety nie robiłam , wizyta na początku października. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.
Jak czytam,że macie takie maluchy w domu podobne do mojego to mnie napawa nadziejaI wzajemnie! Oby nam ten czas zlecial bez komplikacjiMy w ogole nie planowalismy tak szybko drugiego dziecka, wiec radosc miesza sie z przerazeniem, jak to bedzie.
Doczytalam juz, ze dwojke masz w domu to pewnie rece pelne roboty
Planujesz juz jak powiesz starszakom? Moj maluch ma 19 miesiecy i nawet nie wiem, jakbym sie miala do tlumaczenia zabrac![]()
Ja mam 10-miesięczną córkę i prawie trzylatka. Zapewniam, że większe problemy stwarza trzylatekJak czytam,że macie takie maluchy w domu podobne do mojego to mnie napawa nadziejaBo czułam się przez chwilę jak kosmita,że jak,że jak sobie poradzę i w ogóle
Po pierwszym szoku przyszła myśl,że przecież znam dużo ludzi,którzy mają rodzeństwo z taką różnica więc kiedyś ktoś ich musiał wychować
Dało się i są.
ja akurat mam ciut starsze, bo jeden syn ma 8 lat, a drugi 5 więc większość czasu i tak spędzają w szkoleI wzajemnie! Oby nam ten czas zlecial bez komplikacjiMy w ogole nie planowalismy tak szybko drugiego dziecka, wiec radosc miesza sie z przerazeniem, jak to bedzie.
Doczytalam juz, ze dwojke masz w domu to pewnie rece pelne roboty
Planujesz juz jak powiesz starszakom? Moj maluch ma 19 miesiecy i nawet nie wiem, jakbym sie miala do tlumaczenia zabrac![]()
Ja wlasnie odnosze wrazenie, ze w bliskim otoczeniu mam same rodzenstwa z roznica 2/3 lata, wiec jak wszystkie te mamy daly rade, to tez musimyJak czytam,że macie takie maluchy w domu podobne do mojego to mnie napawa nadziejaBo czułam się przez chwilę jak kosmita,że jak,że jak sobie poradzę i w ogóle
Po pierwszym szoku przyszła myśl,że przecież znam dużo ludzi,którzy mają rodzeństwo z taką różnica więc kiedyś ktoś ich musiał wychować
Dało się i są.