Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to podobny termin do mnie masz ja na 22 maja.i też początkiem maja lekarzHej dziewczyny. Witam się nieśmiało. Termin porodu 19.05. Na teście dwie kreski, bety nie robiłam , wizyta na początku października. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.
Jak czytam,że macie takie maluchy w domu podobne do mojego to mnie napawa nadziejaI wzajemnie! Oby nam ten czas zlecial bez komplikacjiMy w ogole nie planowalismy tak szybko drugiego dziecka, wiec radosc miesza sie z przerazeniem, jak to bedzie.
Doczytalam juz, ze dwojke masz w domu to pewnie rece pelne roboty
Planujesz juz jak powiesz starszakom? Moj maluch ma 19 miesiecy i nawet nie wiem, jakbym sie miala do tlumaczenia zabrac![]()
Ja mam 10-miesięczną córkę i prawie trzylatka. Zapewniam, że większe problemy stwarza trzylatekJak czytam,że macie takie maluchy w domu podobne do mojego to mnie napawa nadziejaBo czułam się przez chwilę jak kosmita,że jak,że jak sobie poradzę i w ogóle
Po pierwszym szoku przyszła myśl,że przecież znam dużo ludzi,którzy mają rodzeństwo z taką różnica więc kiedyś ktoś ich musiał wychować
Dało się i są.
ja akurat mam ciut starsze, bo jeden syn ma 8 lat, a drugi 5 więc większość czasu i tak spędzają w szkoleI wzajemnie! Oby nam ten czas zlecial bez komplikacjiMy w ogole nie planowalismy tak szybko drugiego dziecka, wiec radosc miesza sie z przerazeniem, jak to bedzie.
Doczytalam juz, ze dwojke masz w domu to pewnie rece pelne roboty
Planujesz juz jak powiesz starszakom? Moj maluch ma 19 miesiecy i nawet nie wiem, jakbym sie miala do tlumaczenia zabrac![]()
Ja wlasnie odnosze wrazenie, ze w bliskim otoczeniu mam same rodzenstwa z roznica 2/3 lata, wiec jak wszystkie te mamy daly rade, to tez musimyJak czytam,że macie takie maluchy w domu podobne do mojego to mnie napawa nadziejaBo czułam się przez chwilę jak kosmita,że jak,że jak sobie poradzę i w ogóle
Po pierwszym szoku przyszła myśl,że przecież znam dużo ludzi,którzy mają rodzeństwo z taką różnica więc kiedyś ktoś ich musiał wychować
Dało się i są.