Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jeszcze rozumiem,ale ostatnio znajoma chciała się dostać do mojej endokrynolog to Pani nie powiedziała ,że nie przyjmuje nowych pacjentek tylko że zapisy dla nowych były w styczniuJa dziś dzwoniłam żeby umówić się do swojego ginekologa, który mi prowadził poprzednią ciążę, a tu szok Pani mówi, że dobrze, że byłam pacjentką doktora, bo ma tyle pacjentek, że nowych już raczej nie przyjmuje i mam pisać e-mail z opisem jaka ma to być wizyta i on dopiero mi ustali termin… wiedziałam, że to świetny lekarz, ale nie spodziewałam się że tak trudno się do niego teraz dostać…
U mnie jest tak, że ciężarne mają priorytet, jeśli chodzi o zapisy do endokrynologa i te terminy po prostu muszą się znaleźć. Może u Was też?To jeszcze rozumiem,ale ostatnio znajoma chciała się dostać do mojej endokrynolog to Pani nie powiedziała ,że nie przyjmuje nowych pacjentek tylko że zapisy dla nowych były w styczniuNo ok,ale mi wyniki wyszły złe teraz dopiero i co ? Trochę to chore bo na fundusz normalnie to pewnie ok 2lat a tu ile pół roku...można się wykończyć
![]()
U mnie jest tak, że ciężarne mają priorytet, jeśli chodzi o zapisy do endokrynologa i te terminy po prostu muszą się znaleźć. Może u Was też?
U mnie tez zawsze problem z dostepnoscia lekarzy, mieszkam w malej miejscowosci i ginekologow niby jest sporo, ale dobrych moze trzech.Ja dziś dzwoniłam żeby umówić się do swojego ginekologa, który mi prowadził poprzednią ciążę, a tu szok Pani mówi, że dobrze, że byłam pacjentką doktora, bo ma tyle pacjentek, że nowych już raczej nie przyjmuje i mam pisać e-mail z opisem jaka ma to być wizyta i on dopiero mi ustali termin… wiedziałam, że to świetny lekarz, ale nie spodziewałam się że tak trudno się do niego teraz dostać…
Tzn jak jest prywatnie to nie wiem,na fundusz oczywiście. Znajoma akurat nie w ciąży. Ja w poprzedniej ciąży szłam do tej Endo pierwszy raz bo chciałam też żeby mi poprowadziła ciszę pod kątem cukrzycy ,napisalam email gdzie opisałam sytuację i bardzo szybko mnie przyjęła.U mnie jest tak, że ciężarne mają priorytet, jeśli chodzi o zapisy do endokrynologa i te terminy po prostu muszą się znaleźć. Może u Was też?
Miałam tydzień temu chore gardło. Bardzo pomogły mi inhalacje z soli fizjologicznej. Ból gardła zniknął w dwa dni.Dzień dobry dziewczyny, witam się nieśmiało, jeszcze nie mam ciąży potwierdzonej usg, bo za wcześnie, ale beta z przyrostem prawidłowym, termin z kalkulatora na 29 maja. Dziś 3+6.
Uderzam od razu z pytaniem: obudziłam się dziś przeziębiona, głównie gardło mam zainfekowane. Macie jakieś sposoby na stan zapalny w pierwszym trymestrze, żeby nie zaszkodzić dzidzi? Zazwyczaj brałam ibuprom po prostu.